ISPLIVALI DETALJI! Istraga smrti Novosađanina koji je pronađen u kolima na Fruškoj gori sa kesom na glavi
Foto: Foto: Emilija Jovanovic

DETALJI NESREĆE

ISPLIVALI DETALJI! Istraga smrti Novosađanina koji je pronađen u kolima na Fruškoj gori sa kesom na glavi

Aleksandrovo telo nakon 24 sata potrage pronađeno je u automobilu sa kesom na glavi

Objavljeno:

Telo Aleksandra Zdjelarevića iz Novog Sada, pronađeno sinoć na Fruškoj gori na Iriškom vencu, poslato je na obdukciju radi utvrđivanja svih okolnosti njegove smrti, a kako nezvanično saznajemo, do sada nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na izvršenje krivičnog dela.

- Telo je poslato na obdukciju i to je sve što za sada mogu da kažem - kratko je za jedan portal potvrdila sestra Aleksandra Zdjelarevića, koja je juče na svom Fejsbuk profilu objavila apel za pomoć u kom je navela da traga za bratom.

Šta se tačno dogodilo sa Aleksandrom od trenutka kad je automobilom otišao od kuće u nepoznatom pravcu, do momenta kada je vozilo pronađeno na Fruškoj gori, policija i tužilaštvo i dalje ispituju, a kako smo saznali od upućenih izvora, do sada nije pronađen nijedan trag koji bi mogao da ukaže da je reč o ubistvu ili nekom drugom krivičnom delu.

Aleksandrovo telo nakon 24 sata potrage pronađeno je u automobilu sa kesom na glavi. U prvom trenutku nije se znalo da li je u pitanju telo mladića za kojim se traga ili nekog drugog. Prvi i nezvanični podaci iz istrage ukazuju da je mladić izvršio samoubistvo.

Video se s porodicom, pa nestao...

Aleksandrova sestra Jovana juče je navela da se mladić u nedelju popodne video sa porodicom posle čega je otišao u svoj stan. Međutim, kako je kasnije utvrđeno Aleksandar nije otišao u svoj stani, niti se narednog dana, u ponedeljak, pojavio na poslu.

Ona je rekla da Aleksandar nije bio problematičan i da ne zna šta je moglo da mu se dogodi...

Nakon što je telo njenog brata pronađeno, Jovana se zahvalila svim dobronamernim ljudima koji su pomogli u potrazi i porodici pružili podršku.

Bonus video:

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.