OPALA: Na Batrovcima zaplenjeno 365.600 evra!
Policija / Ilustracija, Foto: Mup

PRILIKOM KONTROLE

OPALA: Na Batrovcima zaplenjeno 365.600 evra!

Policija je na tom prelazu, na ulazu u Srbiju, kod 49-togodišnjeg nemačkog državljanina koji je vozio "BMV" pronašla 237.000 evra, dok je drugi, 36-togodišnjak u vozilu bio kao putnik

Objavljeno:

Uprava granične policije je prilikom kontrole na graničnom prelazu Batrovci s Hrvatskom pronašla ukupno 365.600 evra kod četiri strana državljanina, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je na tom prelazu, na ulazu u Srbiju, kod 49-togodišnjeg nemačkog državljanina koji je vozio "BMV" pronašla 237.000 evra, dok je drugi, 36-togodišnjak u vozilu bio kao putnik.

Na istom graničnom prelazu, na izlazu iz zemlje, policija je u fabričkim šupljinama ispod menjača u "fordu" kojim je upravljao 36-togodišnji državljanin Slovenije pronašla 128.600 evra, u kom se zatekao i 27-godišnji muškarac kao suvozač.

Zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu, osumnjičeni će biti predati Odeljenju za borbu protiv korupcije UKP-a u Novom Sadu i Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.