NEKOG ĆU DA ROKNEM: Skoletov sin koji je LIKVIDIRAN u Rakovici ostavljao poruke svojstvene ŽESTOKIM MOMCIMA
Inače, ubijeni mladić je sin poznatog kriminalca iz devedestih godina prošlog veka Zorana Uskokovića Skoleta, za koga je kriminalni milje u Srbiji tvrdio da je organizovao ubistvo Željka Ražnatovaća Arkana 15. januara 2000. godine, Foto: Printscreen Facebook, Kurir

MOTIV UBISTVA NEPOZNAT

NEKOG ĆU DA ROKNEM: Skoletov sin koji je LIKVIDIRAN u Rakovici ostavljao poruke svojstvene ŽESTOKIM MOMCIMA

Tako je Uskoković objavljivao fotografije sa porukom "Ulice vole svoju decu". Takođe, je objavio i fotografiju za koju je kao opis odabrao diskutabilan stih iz pesme Jale Brata "Vadim prangije, nekog ću da roknem"

Objavljeno:

Zoran Uskoković (22), sin Zorana Uskokovića Skoleta, na svojim profilima na društvenim mrežama koristio brutalan rečnik i "sleng" svojstven "žestokim mocima sa beogradskog asfalta".

Tako je Uskoković objavljivao fotografije sa porukom "Ulice vole svoju decu". Takođe, je objavio i fotografiju za koju je kao opis odabrao diskutabilan stih iz pesme Jale Brata "Vadim prangije, nekog ću da roknem".

Takođe, sudeći po njegovom Fejsbuk profilu, Uskoković se bavio kik boksom, ali u kik boks klubu koji je označio na svom profilu nisu mogli da potvrde da li je on zaista njihov član ili ne. Rečeno je samo da nije bio takmičar, a prema pisanju Novosti, Uskoković nije imao krivični dosije.

Inače, ubijeni mladić je sin poznatog kriminalca iz devedestih godina prošlog veka Zorana Uskokovića Skoleta, za koga je kriminalni milje u Srbiji tvrdio da je organizovao ubistvo Željka Ražnatovaća Arkana 15. januara 2000. godine.

Mlađi Uskoković imao je dve godine kada mu je otac ubijen, 27. aprila 2000. u vatrenom okršaju u beogradskom naselju Vidikovac. Opširnije o njegovom ocu i brutalnoj likvidaciji, pročitajte u posebnoj vesti.

Podsećamo, telo Zorana Uskokovića (22) ubijen je pronađeno je rano jutros, oko pola šest kod supermarketa u Borskoj ulici. Našli su ga radnici pekare koja dostavlja hleb supermarketu i radnici tog marketa koji su došli do rampe da preuzmu robu.

Prema prvim informacijama, ubica je sačekao mladog Uskokovića da parkira svoj automobil marke "audi", a onda mu je krenuo u susret i u trenutku kada su se mimoišli, okrenuo se i pucao mu u glavu. Motiv ubistva nije poznat.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.