DŽIMI UBIJEN ZBOG DUGOVA? Bio je navijač grupe Velje Nevolje, isplivali novi detalji surove likvidacije u Starčevu
Likvidacija u Starčevu, Foto: Facebook Printscreen, Kurir

užas

DŽIMI UBIJEN ZBOG DUGOVA? Bio je navijač grupe Velje Nevolje, isplivali novi detalji surove likvidacije u Starčevu

Ministar policije Aleksandar Vulin rekao je juče da je policija identifikovala napadače

Objavljeno:

Timotije Stojanović Džimi (24) iz Starčeva kod Pančeva pogođen iz pištolja u stomak u sukobu s navijačem Crvene zvezde zbog dugova.

Timotije Stojanović Džimi (24), navijač Partizanove grupe Principi, koju je navodno formirao Veljko Belivuk (37), zvani Velja Nevolja, ubijen je u sredu nešto pre 22 sata u Starčevu kod Pančeva.

Sumnja se da je Stojanović ubijen u obračunu sa navijačem Crvene zvezde na uglu ulica Nadelske i Mateje Gupca.

- Sumnja se da su se Džimi i njegov drug M. M., inače vođa lokalnog ogranka Principa, sastali sa Zvezdinim navijačem. Navodno, sukobili su se zbog para, a gradom se pronela priča da je zvezdaš navodno dugovao novac ekipi u kojoj je Džimi - kaže izvor i nastavlja:

- Tokom te navodne naplate duga došlo je do pucnjave i Stojanović je pogođen hicem iz pištolja u stomak. Priča se da je reč o zelenaškom dugu ili o dugu za drogu. Naš izvor otkriva da je M. M. tada stavio teško ranjenog druga u sivi BMW i da je krenuo put pančevačke bolnice.

- Istovremeno je pozvao prijatelja koji radi u bolnici i rekao mu da mu je dobar drugar upucan i da mu deluje kao da neće preživeti. Radnik bolnice mu je rekao da ga odmah doveze, što je M. M. i učinio - kaže izvor i dodaje da je M. M. ostavio Stojanovića na ulazu u Opštu bolnicu, ali da je on preminuo nedugo po prijemu.

Ministar policije Aleksandar Vulin rekao je juče da je policija identifikovala napadače i da se intenzivno traga za dvojicom osumnjičenih za ovo ubistvo.

- U obračunu dve bande narko-dilera stradala je jedna osoba. Ovde se niko ne bori oko koreografije zato što voli ili veruje u ovaj ili onaj klub. Ovo su narko-dileri, ovo su potencijalne ubice, ovo su ubice naše dece i naš posao je da ih uklonimo sa ulica zauvek - rekao je Vulin. U Starčevu i čitavom Pančevu juče su bile zastupljene jake policijske snage, a uviđaj je trajao satima.

- Policija je odnela auto za koji se sumnja da ima veze sa zločinom. Takođe, iz kuće ispred koje se desila pucnjava sa lisicama su izvedene dve osobe, kojima je određeno zadržavanje do 48 sati i čija se uloga u zločinu utvrđuje - kaže izvor i dodaje da je drug ubijenog Stojanovića, M. M., dao izjavu u policiji.

Meštani Starčeva kažu da je ubijeni Džimi bio problematičan.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.