POTRESNO! Majka ubijenog navijača iz Starčeva ne može da dođe sebi : Sinoć je izašao i nije mi rekao gde ide!
Foto: Filip Plavčić

POTRESNO

POTRESNO! Majka ubijenog navijača iz Starčeva ne može da dođe sebi : Sinoć je izašao i nije mi rekao gde ide!

Prema dosadašnjim informacijama, grupa momaka se sinoć posvađala, a zatim je verbalni obračun prerastao u fizički ispred jedne kuće u Starčevu

Objavljeno:

U šoku smo zbog svega što se dogodilo, izašao je sinoć i nije se javio kuda ide, ali je i inače tako odlazio... Oko 22 sata sinoć smo saznali, zetu su javili da je ubijen... Trenutno je u pančevačkoj bolnici na obdukciji."

Ovako je danas za jedan portal pričala majka Timotija Stojanovića (24) zvanog Džimi, koji je ubijen sinoć u vatrenom obračunu u Starčevu kod Pančeva. Šta se sinoć tačno dogodilo u Starčevu, ne zna ni Stojanovićeva majka. Kako nam je ispričala, njen sin je poslednjih godinu dana bio nezaposlen.

Prethodnih godinu dana nije nigde radio, ali je ranije bio zaposlen u Rafineriji i u luci - kaže nam i dalje šokirana žena, koju smo zatekli u njihovoj porodičnoj kući.

Ni Stojanovićeve komšije nisu mnogo znale o njegovom životu

Poznajem njegove roditelje, ali dečka ne znam lično. Šta god da je uradio nije zaslužio da ovako završi - rekla nam je jedna komšinica koju smo zatekli u blizini Stojanovićeve kuće, dok nam je drugi komšjia kazao da je znao da je Timotije problematičan mladić, ali da svakako nije očekivao tragediju, niti je išta slutilo na to.

- Njegovi roditelji su stvarno ljudi na mestu, oca mu poznajem godinama. Eto, da se ovo sada nije dogodilo ne bih uopšte znao da u kraju imamo navijače. Znam da je bio u lošem društvu, ali ovo niko nije očekivao - kazao nam je jedan sused.

Pozadinu sinoćnjeg sukoba policija još ispituje. Prema dosadašnjim informacijama, grupa momaka se sinoć posvađala, a zatim je verbalni obračun prerastao u fizički ispred jedne kuće u Starčevu, oko koje su celog prepodneva kružili policajci.

Pucač je, prema nezvaničnim informacijama, Stojanovića sinoć pogodio u stomak, a mladić koji ga je upucao je udaren automobilom! Videvši da je Stojanović ranjen, Marko M. ga je odvezao do pančevačkog doma zdravlja i ostavio ga ispred ulaza, a Stojanović je ubrzo preminuo.

Privedene dve osobe

Policajci su na licu mesta danas iz jedne obližnje kuće izveli dvojicu mladića sa lisicama na rukama i uveli su ih u policijski automobil. Ranije danas, MUP je saopštio da su napadači identifikovani, ali za sada nije poznato da li je reč o istim osobama.

Iako je ubijeni Stojanović navodno pripadnik navijačke grupe, istraga ide u nekoliko pravaca, pa se tako ispituje da li je obračun eskalirao zbog narkotika, novca ili nečeg trećeg.

Iz policije su takođe negirali da ubistvo ima veze sa navijačkim grupama Partizana, već da je po sredi obračun narko-dilera.

Na izlazima iz Starčeva policija je na nekoliko punktova kontrolisala vozila koja su izlazila iz ovog mesta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.