UBIJENI ZVEZDARAC BIO U SUKOBU SA KOMŠIJAMA! Da li je provalnik pogrešio ili je zaista hteo da ubije ovog ČOVEKA?
Istraga/ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

užas

UBIJENI ZVEZDARAC BIO U SUKOBU SA KOMŠIJAMA! Da li je provalnik pogrešio ili je zaista hteo da ubije ovog ČOVEKA?

Prema prvim informacijama s terena, napadač, najverovatnije provalnik, u kuću Vukovića je, kako se pretpostavlja, ušao kroz prozor dok je nesrećni čovek spavao.

Objavljeno:

Telo Dragana Vukovića (60) u lokvi krvi nađeno je juče oko 4 sata ujutru na Zvezdari, u Pešterskoj 45, nakon što je policija dobila prijavu da su provalnici ušli u jednu od kuća u toj ulici. Policijska patrola je po dolasku na lice mesta zatekla telo prekriveno jastukom i ćebetom, a kad je otkriveno, videle su se ubodne rane po vratu i grudima.

Nekoliko minuta pre nego što je policija zatekla Vukovićevo telo prijavljeno im je da je u toku provala, ali, iako su brzo došli na lice mesta u kući nije zatečen počinilac. Prema priči komšija, Vuković je živeo sam u stanu, u kući u koju se uselio pre četiri, pet godina.

- Policiju su alarmirali njegovi stanari sa prvog sprata pošto su se, čuvši buku, uplašili. Navodno se radi o dve devojke, koje iz straha nisu smele da siđu u prizemlje i pomognu Vukoviću, ali su alarmirale policiju. Ekipa hitne pomoći koja je stigla na lice mesta mogla je samo da konstatuje smrt - kazao je izvor upoznat sa ovim dešavanjima.

Provala koja je pošla po zlu ili ubistvo

Prema prvim informacijama s terena, napadač, najverovatnije provalnik, u kuću Vukovića je, kako se pretpostavlja, ušao kroz prozor dok je nesrećni čovek spavao.

Šta se potom dogodilo zasad nije poznato. Istraga ide u više pravaca. Najjednostavnija verzija događaja bi bila da se Vuković probudio i provalnika zatekao na delu, zbog čega se ovaj preplašio i reagovao napadom. Međutim, razmatra se mogućnost da je Vuković možda ipak tipovan. Na ovo navodi činjenica da se kuća u kojoj je živeo nalazi na kraju slepe ulice, tako da je napadač da bi došao do nje morao prvo da prodje pored kuće Vukovićevog rođenog brata i preskoči ogradu.

Sukob oko placa

Pretpostavka je i da je u zločinu učestvovala jedna osoba, koja je provalila u Vukovićevu kuću tražeći novac, a zatim ga izbola oštrim predmetom po grudima i vratu i ugušila ga jastukom, ali se ne isključuje mogućnost da je u zločinu učestvovalo više osoba.

- Vuković je inače iz Valjeva i znam da je radio na kopovima u Kolubari. Viđali smo ga ranije s jednim detetom, koliko znamo to mu je dete iz prvog braka, ali smo ga slabo sretali u poslednje vreme. Takođe, znam da je Vuković trebalo da otputuje u Nemačku - otkriva komšija ubijenog Dragana Vukovića.

Zvezdarci koji su želeli da ostanu anonimni pričaju da se Dragan Vuković navodno sukobio s komšijama oko nekog placa. Brat ubijenog, vidno potresen, nije bio u stanju da daje izjave za medije. Istraga o ovom zločinu je u toku.

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.