SALUŠANI ZBOG PLANIRANJA UBISTVA VELJE NEVOLJE SASLUŠANI: Trojica osumnjičenih ostaju iza rešetaka!
Velja Nevolja, Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić, Dado Djilas, Profimedia

sud rešio!

SALUŠANI ZBOG PLANIRANJA UBISTVA VELJE NEVOLJE SASLUŠANI: Trojica osumnjičenih ostaju iza rešetaka!

Trojica osumnjičenih ostaju iza rešetaka...

Objavljeno:

U zgradi Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) okončano je saslušanje trojice članova kriminalne grupe koje je policija uhapsila u petak ujutro zbog sumnje da su pripremali ubistvo vođe navijača Partizana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i njegovog prijatelja Marka Miljkovića.

Specijalni tužilac Saša Čađenović uzeo je prema navodima Vijesti izjave od osumnjičenih Radovana Stanišića, Mila Jovanovića i još jednog mladića čije ime za sada nije poznato, kojima je nakon toga odredio pritvor do 72 sata.

Njima se na teret stavlja stvaranje kriminalne organizacije, nedozvoljeno držanje oružja i teško ubistvo u pokušaju, a predmet je u SDT-u zaveden pod oznakom "tajno". Osumnjičeni su uhapšeni juče ujutro u akciji policije u Tivtu.

Službenici Uprave policije u saradnji sa SDT osujetili su plan kriminalne grupe da u Tivtu juče ujutro izvrše ubisto Belivuka koji se već sedam dana nalazi u Kotoru.

Belivuk je prošlog ponedeljka sa jednim od vođa kavačkog klana Radojem Zvicerom privođen u kotorsku policiju, ali kako nije bilo elemenata za njihovo zadržavanje, nakon informativnog razgovora su pušteni na slobodu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.