MILENA RADULOVIĆ IŠLA KOD MIKE NA ČASOVE GLUME, A ONDA ZAVRŠILA U GRUPI KOD NJEGOVE ŽENE! Usledilo je OVO
Foto: Nemanja Nikolić

NAJBOLJA U KLASI

MILENA RADULOVIĆ IŠLA KOD MIKE NA ČASOVE GLUME, A ONDA ZAVRŠILA U GRUPI KOD NJEGOVE ŽENE! Usledilo je OVO

Mlada glumica, nakon čije prijave je priveden čuveni scenarista, diplomirala je kod profesorke Mašić 2017. kao najbolja u generaciji, sa prosekom 9,46

Objavljeno: 17.01.2021. 10:19h
  • 1

Glumica Milena Radulović (26), koja je optužila reditelja Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao dok je maloletna pohađala njegovu školu glume, studirala je u klasi njegove supruge Biljane Mašić na Fakultetu dramskih umetnosti.

Mlada glumica, nakon čije prijave je priveden čuveni scenarista, diplomirala je kod profesorke Mašić 2017. kao najbolja u generaciji, sa prosekom 9,46.

Ona je takođe ispričala da nije jedina Aleksićeva žrtva, već da je on imao istu šemu seksualnog zlostavljanja za druge devojke kojima je predavao, a koje su ga takođe prijavile policiji.

Kroz Aleksićevu cenjenu školu glume prošlo je hiljade dece, a tu su stasala neka od najvećih imena našeg glumišta. Neki od njih su Nikola Kojo, Viktor Savić, Boris Milivojević, Vuk Kostić, Mirka Vasiljević, Marija Bergam, Nikola Đuričko, Mirjana Joković, Nada Macanković…

U ovu školu deca se upisuju od pete ili šeste godine, a najkasnije sa 13 godina. Milena Radulović je deo grupe postala sa 11 godina, a u grupama je bilo od 25 do 30 polaznika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media