OVO SU ŽRTVE MASAKRA KOD SJENICE! Bisera i njeni roditelji završili su mrtvi, rođak izneo sve detalje
Foto: Foto: Facebook/Sandzak - Bosna

TUGA VELIKA

OVO SU ŽRTVE MASAKRA KOD SJENICE! Bisera i njeni roditelji završili su mrtvi, rođak izneo sve detalje

Trostruko ubistvo koje se dogodio u selu Rasno u subotu ujutru, potreslo je sve meštane ovog zabačenog mesta koje se nalazi između Sjenice i Novog Pazara

Objavljeno: 12:16h

Trostruko ubistvo koje se dogodio u selu Rasno u subotu ujutru, potreslo je sve meštane ovog zabačenog mesta koje se nalazi između Sjenice i Novog Pazara. Enedin T. (44) osumnjičen je da je ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu. Ubijeni su Fehim Š. (64), Šefka Š. (60) i Bisera Š. (44), a ranjen Biserin brat Bekim Š. (35), kao i dvoje njihovih rođaka koji su se nalazili u kući u vreme ubistva, Zineta A. i Nevzat A.

- Bekimova žena se porodila pre pet dana. Proslavljali su rođenje deteta, kada se sve ovo desilo. Ne znam šta je bilo njegovom zetu da tako nešto uradi - ispričao je jedan od poznanika ove porodice za Blic.

Trenutna Pešterska visoravan

Posted by Sandzak::Online on Субота, 16. јануар 2021.

Kako pričaju poznanici, bili su divna porodica.

Ni Bisera, njen brat i njihovi roditelji nikada ranije nisu imali bilo kakve incidente. Bili su jako vredni i pošteni ljudi. Ko zna šta se desilo tom čoveku, on je sigurno bio pod uticajem droge ili alkohola kad je tako nešto strašno mogao da uradi - naveo je jedan poznanik porodice.

Nekoliko trenutaka nakon zločina, u porodičnu kuću pristigao je jedan od njihovih rođaka koji je maloletan, zatekao žrtve, ali i navodno video ubicu kako odlazi sa motornim sankama.

- Zbog velikog snega njemu je verovatno bilo lakše da motornim sankama dođe do njih, kako bi brže mogao da pobegne posle - kaže njihov poznanik.

Rođak S. Š. dobio je poziv od Bekima, da dođe u njihovu kuću i preveze povređene do bolnice.

- On je mene zvao, ja sam odmah krenuo, bilo je strašno to što sam video, ali sam najviše razmišljao kako da spasim one koji su preživeli. On je sada u stabilnom stanju, operisao ga je hirurg Izet Tutić i nadamo se da će biti dobro. Još sam u šoku, još ne znam šta se desilo, u bolnicu nas ne puštaju - priča S. Š.

Pored Bekima, u pucnjavi su ranjeni i majka i sin, Zineta A. i Nevzat A.

Zineta A., je pogođena u nogu i nakon pružene bolničke pomoći ona je otpuštena na kućno lečenje.

- Šta godi da je svi se pitamo da li normalan čovek to može da uradi... Jadna deca koja su ostala bez majke i bake i deke - pričaju komšije.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.