POSLEDNJA ARKANOVA FOTOGRAFIJA: Odmah posle nje je SUROVO UBIJEN! Izraz njegovog lica će vas ZALEDITI! (FOTO)
Željko Ražnatović Arkan, Foto: Printscreen

ovekovečen momenat

POSLEDNJA ARKANOVA FOTOGRAFIJA: Odmah posle nje je SUROVO UBIJEN! Izraz njegovog lica će vas ZALEDITI! (FOTO)

Njih trojica su sedeli u separeu hotela, pa sam svratio da ih pozdravim. Video sam i momenat kad je nastala fotografija, bilo je spontano i slučajno

Objavljeno:

Neposredno pred trostruko ubistvo nastala je istorijska fotografija na kojoj se nalazi Željko Ražnatović Arkan, u društvu Milenka Mandića i Dragana Garića. Sva trojica su ubijena iz neposredne blizine, dok je bivši direktor i vlasnik Komercijalne banke Ljubomir Mihajlović preživeo.

Ražnatović je, podsetimo, ubijen u hotelu “Interkontinental” 15. januara 2000. godine. Svedok koji se kobnog dana takođe zatekao u ovom objektu, rekao je da je fotografija nastala potpuno spontano.

– Tog dana sam išao na hotelski bazen. Njih trojica su sedeli u separeu hotela, pa sam svratio da ih pozdravim. Video sam i momenat kad je nastala fotografija, bilo je spontano i slučajno, nije bilo nekog dogovora već su poznanici hteli da ovekoveče momenat – rekao je izvor.

U 17.05 časova ispred hotela stala su dva automobila. Iz “opela kalibre”, prema zvaničnoj verziji, izišli su Dragan Nikolić Gagi i Milan Đuričić Miki, koji su od ranije bili poznati policiji. Iz drugog vozila, golfa, izašao je Zoran Nikolić Pegla, kao i pripadnik Druge čete Prvog bataljona policijske brigade SUP-a Beograd, Dobroslav Gavrić. Pegla je ostao na parkingu, dok su ova trojica ušli u hol spremajući se da počine trostruko ubistvo.

U holu hotela bila je neviđena gužva. Arkan je sedeo u separeu nedaleko od recepcije. U hotel je došao sa suprugom Svetlanom Cecom Ražnatović, njenom sestrom Lidijom Veličković i telohraniteljem Zvonkom Mateovićem.

Dragan Garić (ubijen), Milenko Mandić (ubijen), Željko Ražnatović Arkan (ubijen) i Ljubomir Mihajlović (preživeo),...

Posted by Puls Asfalta on Петак, 21. март 2014.

Dok su sestre u pratnji Mateovića obilazile butike, Arkan je sa društvom sedeo u holu. Nekoliko minuta posle 17 sati, prišli su im Gagi i Miki. Rukovali su se sa Arkanom, izljubili sa Mandom i krenuli ka stepeništu koje je vodilo ka hotelskim salama za banket. Gavrić je seo u drugi separe, nekoliko metara iza leđa Arkanu. Minut kasnije, Gavrić je ustao od stola. Ispod kaputa je izvadio pištolj “CZ 99”. Tri metka ispalio je Arkanu u potiljak, Mandi tri metka u glavu i jedan u leđa i sa dva metka pogađa u leđa Garića, koji je pokušao da pobegne. Na izlazu, Gavrića ranjava Arkanov telohranitelj Zvonko Mateović.

Gavrić i Pegla beže kolima za Loznicu, i oni su zajedno sa Đurišićem i Nikolićem osuđeni za ubistvo 9. oktobra 2006. godine. Ipak, ni danas se ne zna se ko je pravi nalogodavac atentata.

(Espreso.co.rs/Puls Asfalta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.