SEĆATE SE ČOVEKA ZBOG KOGA SU SVI MISLILI DA JE ARKAN ŽIV? Sličnost je neverovatna, da se slediš! (FOTO)
Željko Ražnatović Arkan i Darko Mališ, Foto: Foto: Printscreen Facebook, Pritnscreen Youtube

šok

SEĆATE SE ČOVEKA ZBOG KOGA SU SVI MISLILI DA JE ARKAN ŽIV? Sličnost je neverovatna, da se slediš! (FOTO)

Za ubistvo je osuđen Gavrić, a suđeno je i saučesnicima Milanu Đuričiću i Draganu Nikoliću koji su dobili po 30 godina

Objavljeno: 12:48h

Željko Ražnatović Arkan ubijen je pre tačno 21 godinu na današlji dan, kada je u Interkontinentalu bivši policajac Dobrosav Gavrić, pucao u njega ispalivši tri metka.

Osim, Arkana u pucnjavi stradao je njegov prijatelj Milenko Mandić, kao i telohranitelj Dragan Garić i bivšeg direktora Komercijalne banke Ljubomira Mihajlovića.

Za ubistvo je osuđen Gavrić, a suđeno je i saučesnicima Milanu Đuričiću i Draganu Nikoliću koji su dobili po 30 godina.

Priče o životu i smrti komandanta Srpske dobrovoljačke garde i danas intrigiraju javnost.

Jedna od njih je izazvala posebnu pažnju u javnosti kada se čovek iz Foče pojavio na grobu Arkana, a sve oči bile su uprte u njega jer je gotovo identično izgledao kao Arkan!

Reč je o Darku Mališu, koji je zbog sličnosti sa Arkanom poznat kao Darkan. Nije ni slutio da će fotografija koju je stavio na svoj Fejsbuk profil “zapaliti” internet.

Darko Mališ je rođen u Foči, tamo je odrastao i tamo živi normalnim, običnim životom. Ipak, jedna fotografija mu je promenila život.

- Nakon što sam postavio sliku, u roku od 24 sata, prijatelji su mi rekli da se pojavila slika na internetu i da je počelo da se priča da je Željko Ražnatović živ i da je došao da poseti svoj grob. I vrlo brzo je ta vest odjeknula Balkanom, nastao je jednostavno neki haos koji se nisam nadao da će da ispadne. Ta je slika bila postavljena za uspomenu da sam bio tu - ispričao je Darkan tada za medije.

Inače, česte su urbane legende da je Arkan još uvek živ, pa je možda zato ova medijska priča pre par godina odjeknula u javnosti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.