SIMONOVIĆ NE PRESTAJE DA ODUGOVLAČI: Opet je otkazano suđenje za paljenje kuće novinara
Dragoljub Simonović, Foto: Vladimir Šporčić

haos

SIMONOVIĆ NE PRESTAJE DA ODUGOVLAČI: Opet je otkazano suđenje za paljenje kuće novinara

Nakon što su iščitani pisani dokazi, odbrana je ponovo, po ko zna koji put po redu, posegnula za "alatom opstrukcije"

Objavljeno:

Suđenje Dragoljubu Simonoviću zbog paljenje kuće novinara Milana Jovanovića u decembru 2018. godine danas je razdvojeno u odnosu na okrivljenog saučesnika Igora Novakovića, nakon čega je odbrana bivšeg predsednika opštine Grocka ponovo pokušala da opstruiše suđenje.

Naime, na početku glavnog pretresa branilac okrivljenog Igora Novakovića se nije pojavio pred sudom iako je za danas predviđen kraj suđenja jer je 9. januara bio u kontaktu sa klijentom koji je pozitivan na covid. Zbog toga je sudija naložio razdvajanje postupka i nastavio sa suđenjem ostalim okrivljenim.

Nakon što su iščitani pisani dokazi, odbrana je ponovo, po ko zna koji put po redu, posegnula za "alatom opstrukcije". Zatraženo je izuzeće sudije, te je nakon toga naložena pauza kako bi sud o ovome doneo odluku.

Za 12 sati predviđeno je da se stranke upoznaju sa odlukom, a ukoliko sud ne stigne da je donese (zbog obima predmeta, transkripta sa suđenja...) završnica suđenja biće stavljena na čekanje, a Simonović će ponovo uspeti u naumljenom - da maksimalno odloži sprovođenje pravde.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.