U HOTELU GDE JE PANAJOTOVIĆ DIVLJAO BILI SU I ŠKALJARCI! Ogromnu štetu napravio, i nikom ništa
Dušan Panajotović, Foto: Profimedia, Dragan Dervišagić

strašno

U HOTELU GDE JE PANAJOTOVIĆ DIVLJAO BILI SU I ŠKALJARCI! Ogromnu štetu napravio, i nikom ništa

Zasad nisu poznati detalji zbog čega konobar nije hteo da
usluži Panajotovića

Objavljeno:

Dušan Panajotović (43), poznati MMA borac i kik-bokser, uhapšen je preksinoć na Kopaoniku zbog lomljenja inventara u elitnom hotelu

Panajotović se napio i oko ponoći napravio rusvaj u lokalu, u kojem je polomio sve što mu je došlo pod ruku jer konobar nije hteo da ga usluži.

- Najpre je maltretirao konobara, a nakon rasprave sa osobljem restorana, razbesneo i polupao stolove i ostali inventar u restoranu. Zasad nisu poznati detalji zbog čega konobar nije hteo da usluži Panajotovića - kažu izvori bliski istrazi.

NAPRAVIO ŠTETU OD 1.500 EVRA

Te večeri u hotelu su boravili i pripadnici crnogorskog škaljarskog klana.

- U hotelu su bili neki poznati pripadnici škaljarskog klana. Panajotović je bio u istom lokalu, a ne zna se šta mu je bilo. Napravio je štetu od oko 1.500 evra. On je, inače, vezan za Rašku jer mu je bivša žena iz tog kraja. Sa njom ima dete, ali ona sada živi sa drugim muškarcem, a radi kao medicinska sestra - kaže izvor Objektiva.

Panajatovića, koji je navodno bio u vezi sa starletama Stanijom Dobrojević i Sorajom Vučelić, jedva su smirili i potom uhapsili. U Policijskoj upravi Kraljevo rečeno nam je da je Panajotoviću određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje i remećenje javnog reda i mira. On je, uz krivičnu prijavu, zadržan u policijskoj ispostavi na Kopaoniku, a zatim je trebalo da bude upućen na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Raški.

U hotelu zaposleni su rekli da nemaju pojma o incidentu i da je sve bezbedno. Panajotović je odseo u ovom luksuznom hotelu, gde se cene po noćenju kreću od 360 do 700 evra.

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.