POLICAJCI NISU VEROVALI ŠTA MAJKA IZGOVARA: Slučaj obljube u Kladovu zgranuo Srbiju i nije prvi put da ovo čujemo
Ilustracija, Foto: Shutterstock

šok

POLICAJCI NISU VEROVALI ŠTA MAJKA IZGOVARA: Slučaj obljube u Kladovu zgranuo Srbiju i nije prvi put da ovo čujemo

Lekar je pregledao maloletnicu i uzeo neophodne briseve

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su M. M. (22) iz okoline Vlasotinca koji neprijavljeno boravi na teritoriji Kladova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, dodaje se u saopštenju Policijske uprave Bor.

- Komšije porodice devojčice prijavile su da je viđaju sa dosta starijim momkom i da on dolazi kod nje. Policija je odmah reagovala i privela M. M., kome je određeno zadržavanje do 48 sati, a devojčica je upućena na lekarski pregled – priča izvor.

- Navodno, M. M., koji je rodom iz jednog mesta na jugu Srbije, došao je u posetu devojčici i ostao je tu neko vreme.

Međutim, na pregledu ih je dočekao pravi šok!

- Devojčica je, kako zakon nalaže, u bolnicu dovedena sa majkom kako bi je pregledao ginekolog. Majka je počela da se buni i da govori da ne zna šta se tu dešava i zašto ih privode kada njena ćerka, koja ima svega 12 godina, ima momka sa kojim je u ozbiljnoj vezi – objašnjava izvor i navodi da su policajci bili šokirani onim što su čuli.

Branila ćerku

- Žena se ubeđivala sa njima i ponavljala da ona zna za vezu svoje ćerke, kao i da je u pitanju ljubav i da, sve i da je devojčica spavala sa M. M., to je bilo na dobrovoljnoj bazi - navodi sagovornik.

Lekar je pregledao maloletnicu i uzeo neophodne briseve.

- One su dale izjave u policiji, a navodno su i majka i ćerka potvrdile da nije bilo nikakvog nasilja, niti prinude u odnosu između M. M. i devojčice – ispričao je izvor.

Sličan slučaj

U oktobru prošle godine mladić (18) uhapšen je zbog sumnje da je silovao devojčicu (14), ali je posle psihijatrijskog veštačenja požarevačko Više tužilaštvo odustalo od istrage.

- Roditelji devojčice su prijavili da je njihova ćerka sa tim momkom otišla u Beograd i da su tamo imali seksualne odnose. Mladić i devojka su na saslušanju tvrdili da su bili u vezi i da se sve dogodilo iz ljubavi, a čak je on ispričao da je mislio da je devojčica starija - rekao je tada izvor.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.