KOMARAC JE UBIJEN IZ SNAJPERA! Njegov ubica je gadno muljao sa Lukom Bojovićem i Sretkom Kalinićem
Luka Bojović, Foto: Facebook/legende devedesetih

krimi priča

KOMARAC JE UBIJEN IZ SNAJPERA! Njegov ubica je gadno muljao sa Lukom Bojovićem i Sretkom Kalinićem

Hrvati veruju da je proteklih godina na ovaj način u rukama regionalnih zvučnih kriminalaca završilo najmanje 1.000 “putovnica”

Objavljeno:

Nikola Krivokapić Komarac jedan od momaka iz barske ekipe Vasa Pavićevića i Joca Vujičića, ubijen je 2000. iz snajpera na terasi svoje kuće.

Za ovo ubistvo optužen je Baranin Zoran Drešić, koji je oslobođen zbog nedostatka dokaza.

2010. Drešić je sa još dvojicom Engleza uhapšen na jugu Velike Britanije, pokušavajući da u 11 ranaca prebaci 255 kilograma kokaina, vrednog oko osam miliona funti, objavljeno je na Fejsbuk stranici Legende devedesetih.

Nikola Krivokapić Komarac jedan od momaka iz barske ekipe Vasa Pavićevića i Joca Vujičića, ubijen je 2000. iz snajpera...

Posted by Legende devedesetih on Thursday, November 10, 2016

Osuđen je na 24 godine zatvora.

Baranin je engleskim policajcima pri hapšenju pokazao pasoš Hrvatske, koji je glasio na ime Veljka Protića. Hrvati veruju da je proteklih godina na ovaj način u rukama regionalnih zvučnih kriminalaca završilo najmanje 1.000 “putovnica”, a među onima su koji su bili “korisnici” su i Darko Šarić, Luka Bojević, Siniša Petrić, Sretko Kalinić...

Policija Hrvatske veruje da su se lažni pasoši izdavali u njihovim konzulatima u Tuzli, Orašju i Sarajevu, a smatra se da je uhapšena sedmočlana grupa u akciji "Border", za te usluge uzela najmanje 680.000 evra.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.