EMINA (39) IZ SUBOTICE KOJA JE PODVODILA ĆERKU JE SINOĆ SASLUŠANA: Zna se šta će sada biti sa njom!
Jezivi detalji, Foto: News1/Zorana Jevtić

JEZIVO

EMINA (39) IZ SUBOTICE KOJA JE PODVODILA ĆERKU JE SINOĆ SASLUŠANA: Zna se šta će sada biti sa njom!

Policijska uprava Subotica je saopštila da je da se žena sumnjiči da je tokom ovog meseca primoravala svoju šesnaestogodišnju ćerku na polni odnos sa starijim muškarcem u zamenu za novac

Objavljeno:

Emina K. (39), Subotičanka koju je policija uhapsila zbog sumnje da je podvodila svoju maloletnu šesnaestogodišnju ćerku, sinoć je saslušana u Višem javnom tužilaštvu i određen joj je pritvor.

“Blic” saznaje da je majci maloletne devojčice, koju je terala na polne odnose sa starijim muškarcem za novac, određen pritvor do 30 dana zbog mogućnosti uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela.

Podsetimo, Emina K. je uhapšena zbog zbog sumnje da je izvršila krivično delo trgovina ljudima.

Policijska uprava Subotica je saopštila da je da se žena sumnjiči da je tokom ovog meseca primoravala svoju šesnaestogodišnju ćerku na polni odnos sa starijim muškarcem u zamenu za novac.

Prema nezvaničim podacima istraga će utvrđiti pod kojim okolnostima je majka slala maloletnu ćerku kod muškarca, pod kakvim izgovorma je to činila, dok je zapravo povod bio iznuda polnog odnosa za novac. Navodno, kako saznajemo, do polnog odnosa nije došlo, a devojčica je u pratnji još jedne osobe u koju ima poverenje otišla u policiju i sve ispričala.

Nakon prijave pretres je izvršen u jednoj od kuća u blizini Kerskog groblja u Subotici.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.