DETALJI HAPŠENJA MAJKE KOJA JE PODVODILA ĆERKU: Policija je potvrdila šta je radila, 1 stvar posebno JEZIVA
Ilustracija, Foto: Reuter

horor

DETALJI HAPŠENJA MAJKE KOJA JE PODVODILA ĆERKU: Policija je potvrdila šta je radila, 1 stvar posebno JEZIVA

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Subotici

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su E. K. (1981) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo trgovina ljudima.

- Ona se sumnjiči da je tokom ovog meseca svoju šesnaestogodišnju ćerku primorala na polni odnos sa starijim muškarcem, u zamenu za novac –potvrdila je subotička policija.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Emina K. je svoju kćer nagovarala da stupi u polni odnos sa starijom muškom osobom, od koje je uzela novac za taj čin, pa je na kraju primorala devojčicu na čin.

Devojčica se nakon torture koju je preživela od svoje majke, poverila rođaci sa kojom je bila bliska i u njenoj pratnji je otišla u policiju da prijavi slučaj. Njena majka je nakon toga uhapšena, a još nisu poznate okolnosti koje su naterale 39-godišnju ženu da na taj način zlostavlja svoje dete. Nezvanično, majka i ćerka žive na periferiji Kelebije, blizu granice, i žive u siromaštvu.

Kako se nezvanično saznaje izvršen je i pretres nedaleko od Kerskog groblja, gde navodno stanuje muška osoba kojoj je majka pokušala da podvede svoju maloletnu ćerku. Takođe nezvanično saznajemo iz izvora bliskih nadležnim organima, da je maloletna devojčica dobro i da navodno nije došlo do polnog odnosa između nje i starijeg muškarca.

Više tužilaštvo će nakon saslušanja Emine saopštiti detalje istrage. U Subotici ovo nije prvi slučaj da je majka pokušala da podvodi maloletno dete.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.