PROTIV MAJKE IZ MOKRINA ĆE BITI PODIGNUTA KRIVIČNA PRIJAVA: Ovo baca sasvim drugo svetlo na ceo slučaj
Porodilja sa suprugom koji tvrdi da nije ni znala da je trudna, Foto: Privatna arhiva

strašno

PROTIV MAJKE IZ MOKRINA ĆE BITI PODIGNUTA KRIVIČNA PRIJAVA: Ovo baca sasvim drugo svetlo na ceo slučaj

Supruzi je pukla pupčana vrpca i dete je upalo. Danijela nije htela da ubije dete, nego se porodila iznad poljskog toaleta - tvrdi suprug porodilje

Objavljeno: 12:21h

Protiv D. B. (27) iz Mokrina kod Kikinde Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi podneće krivičnu prijavu za pokušaj ubistva deteta pri porođaju, iako je njen suprug izričito tvrdio da njoj to nije bila namera i da se ona porodila u klozetu.

D.B. se porodila u poljskom toaletu u ponedeljak oko 9 časova ujutru. A za ceo sučaj se saznalo kada je sa novorođenčetom muškog pola stigla sanitetom kikindsku Opštu bolnicu. Pregledom je utvrđeno da beba ima vidne povrede glave i tela, a pupčana vrpca bila je presečena. Beba je hitno prebačena u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu i za sada je dobro, a majka je zadržana u kikindskoj bolnici.

Njen suprug Nenad Baukov je za Informer tvrdio da je laž da je njegova supruga pokušala da ubije bebu.

- Spavao sam, jer sam došao sa posla iz treće smene. U jednom trenutku, oko 9 časova probudilo me je jaukanje. Tašta je vidno uplašena utšala u moju i tada smo zajedno izašli došli do poljskog toaleta. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć i bebu sam izvukao iz drvenog toaleta.

Supruzi je pukla pupčana vrpca i dete je upalo. Danijela nije htela da ubije dete, nego se porodila iznad poljskog toaleta-tvrdi suprug porodilje i dodaje da nije znao da mu je žena trudna.

Espreso.co.rs/Informer


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.