UHAPŠEN DRAGAN, ORGANI GONJENJA TRAŽE MLADENA: Policijska akcija, na meti pljačkaši sa Čukarice!
Uhapšeni lopovi 3,6 miliona dinara, Foto: Profimedia, Dado Djilas

UHAPŠENI

UHAPŠEN DRAGAN, ORGANI GONJENJA TRAŽE MLADENA: Policijska akcija, na meti pljačkaši sa Čukarice!

U akciji policije odmah je uhapšen Dragan P. (42) dok se intenzivno traga za drugim počiniocem Mladenom S. (36)

Objavljeno:

Priapdnici ministarstva unutrašnjih poslova odmah su indetifikovali razbojnike koji su večeras na Čukarici presreli pripadnike obezveđenja kod jendog marketa i ukrali kofer sa 3,6 miliona dinara.

U akciji policije odmah je uhapšen Dragan P. (42) dok se intenzivno traga za drugim počiniocem Mladenom S. (36), prenosi "Informer".

Podsetimo, dvojica razbojnika su večeras ispred jednog marketa presreli radnike obezbeđenja koji su prevozili novac i oteli kofer u kome se nalazilo 3,6 miliona dinara.

Ukradene novčanice su neupotrebljive jer su prilikom pljačke isprskane bojom jer su se nalazile u sigurnosnom koferu koji kada se naglo otvori, isprska novac.

Zbog čestih napada na radnike obezbeđenja, novac se sve češće nalazi u koferima koji onemogućavaju pljačkaše da posle razbojništva plen troše.

Posle otimanja novca aktivira se alarm i elektrosignalima u unutrašnjost kofera ili torbe pušta se boja koja farba novčanice. Upravo zbog toga pljačkaši ne mogu da troše pare, jer su novčanice obojene, a na njima se vidi samo serijski broj.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.