ČUDNE OKOLNOSTI SMRTI NIŠLIJE! Pronađen je sa nožem u ruci, ali zbog 1 stvari sumnja se na surovo ubistvo
Ilustracija, Foto: Profimedia, Sonja Spasić, Nemanja Nikolić, Ilustracija

jezivo

ČUDNE OKOLNOSTI SMRTI NIŠLIJE! Pronađen je sa nožem u ruci, ali zbog 1 stvari sumnja se na surovo ubistvo

Komšija je istakao da je čudno to što se desilo sa Borisavom, i da je on uglavnom gledao svoja posla, i da su okolnosti smrti čudne

Objavljeno:

O Borisavu Kostiću (75), čije je telo pronađeno u porodičnoj kući u selu Svrljiški Lalinac 22. decembra, komšije kažu da se nikome nije zamerio ili se sa bilo kim svađao.

- Sam je živeo, žena mu je umrla pre dve godine, otac prošle godine. On je živeo svoj život, nije se svađao sa bilo kim - rekao je komšija Bora Marković.

Komšija je istakao da je čudno to što se desilo sa Borisavom, i da je on uglavnom gledao svoja posla, i da su okolnosti smrti čudne.

- Čudno je što se to desilo u selu, nije se svađao sa bilo kim. On ujutru dođe, otvori kapiju, ode u Svrljig pa se uveče vrati. Dolazili su mu ponekad svastičić i pre 20 dana jedan kolega iz kožare, koji mu je sekao drva - rekao je komšija ubijenog.

On je takođe pomenuo da je kod ubijenog Borisava ponekad dolazila žena iz Knjaževca, i da je ona zaslužna što je telo pronađeno.

- Jedna žena iz Knjaževca ga je zvala, ali se on nije javljao, pa je ona zvala policiju, koja je došla i pronašla telo.

Komšija je rekao da ništa nije video ni čuo, dok u devet časova nisu čuli miliciju i saznali da je ubijen njihov komšija.

Nakon Borine smrti, organi gonjenja su naveli da se najverovatnije radi o samoubistvu s obzirom na to da je telo nađeno u zaključanoj sobi, a muškarac je u rukama imao nož za koji se smatralo da se njime preklao.

Međutim, Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju, a Zavod za sudsku medicine je ustanovio da se radi o zločinu.

- Ključne su bile rane koje je žrtva imala po rukama, koje ukazuju da se muškarac branio od napadača – navode sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.