PREMINULA GLUMICA KOJU SMO SVI OBOŽAVALI! Ceo region u žalosti!
Foto: Profimedia

tuga!

PREMINULA GLUMICA KOJU SMO SVI OBOŽAVALI! Ceo region u žalosti!

Poslednju ulogu imala je 1997. godine u seriji Smogovci. Hermina je glumila u brojnim filmovima, uključujući Birch, Action Stadium, Living from Love, Evening Bells, Goste iz galaksije ...

Objavljeno:

Glumica Hermina Pipinić, javnosti najpoznatija kao Melita Vragec, majka glavnih junaka legendarnih Smogovaca, preminula je 19. decembra u 93. godini, potvrdila je glumica Perica Martinović (65). Sahrana je u krugu porodice.

Hermina Pipinić
foto: youtubescreen

- Zajedno smo glumili u filmu Ludi dani. Hermina je glumila moju majku, a na setu je uvek bila brižna i ljubazna. Pamtiću je kao divnu osobu, dobru prijateljicu i sjajnu glumicu - rekla nam je.

Hermina je rođena u Zagrebu, a glumu je volela od malih nogu. Na filmu je debitovao 1955. u filmu Milioni na ostrvu, nakon čega je nastavio da snima punom parom.

Hermina Pipinić
foto: youtubescreen

Poslednju ulogu odigrala je 1997. u Smogovcima. Hermina je glumila u brojnim filmovima, uključujući Brezu, Akcioni stadion, Živi od ljubavi, Večernja zvona, Gosti iz galaksije, a zapažene uloge imala je u serijama poput Dirigenti i muškarci, Nikola Tesla, Kapelski kresovi, Gruntovčani ...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.