POLICIJA TRAGA ZA MONSTRUMOM: Skinuo devojku, tukao je i naterao da šmrče spid!
Policija/ilustracija, Foto: Printscreen

HOROR

POLICIJA TRAGA ZA MONSTRUMOM: Skinuo devojku, tukao je i naterao da šmrče spid!

Naime, Gazvan je, navodno, oteo I.K. s kojom je bio u ljubavnoj vezi pa ju je iz ljubomore skinuo golu, teško pretukao i čak ju je terao da šmrče spid.

Objavljeno: 19:48h

Sarajevski inspektori rasvetlili su šokantan slučaj žene koja je oteta i brutalno maltretirana u podnožju planine Igman, kako prenose tamošnji mediji.

Osumnjičeni je Ghanomeh Gazvan koji se nalazi u bekstvu i za njim je raspisana operativna potraga, prenosi Avaz pozivajući se na izvor blizak istrazi.

Kako dodaju, potraga je pokrenuta i za njegovim vozilom "opelom vektrom".

Naime, Gazvan je, navodno, oteo I.K. s kojom je bio u ljubavnoj vezi pa ju je iz ljubomore skinuo golu, teško pretukao i čak ju je terao da šmrče spid.

Par se prema navodima izvora Avaza 15. decembra u prepodnevnim satima susreo na Marindvoru odakle su se njegovim automobilom odvezli u Gazvanov stan na području Ilidže gde su se zadržali oko dva sata.

Potom su otišli u Veliku Aleju, gde su popili kafu. Gazvan je kasnije kazao da idu do njegovog prijatelja koji živi na području Hrasnice. Kada su došli do kuće njegovog prijatelja, zatekli su ga ispred kako cepa drva, a njih dvoje su ušli unutra.

Gazvan je u jednom momentu uzeo mobilni od žrtve gde je pronašao poziv od jedne njene prijateljice s kojom joj je zabranio da se druži. Kada je to video, navodno je podivljao i počeo da je bije.

Rekao joj je: „Sad ćeš videti“!

Kako se navodi, udarao ju je po rebrima i čupao joj kosu, potom ju je šamarao i uvukao u "opel", a njegov prijatelj koji je bio ispred kuće nije video kuda su otišli.

Kada su prema navodima izvora došli na lokalitet Hrasnički stan istjerao ju je iz vozila i ponovo je tukao pesnicama.

Naredio joj je da se skine gola, a što je ona iz straha i učinila. Rekao joj je da ruke stavi na haubu od vozila nakon čega ju je ponovo tukao po rebrima.

Kako navodi izvor Avaza, pošto je bilo jako hladno on je ušao u automobil, a žrtvu je ostavio da se smrzava.

Lokalni mediji dalje navode da je nastavio da je ponižava tako što je izvadio mobilni i slikao je golu, polivao je sokom. a džepa je navodno izvadio i paketić sa spidom koji je posuo po haubi i terao žrtvu da pošmrče, što je i on uradio.

Kada je ona odbila ponovo ju je pretukao, a ona je iz straha konzumirala drogu. Tako nagu ju je držao na hladnoći i iživljavao se nad njom. Kada se umorio kazao joj je: „Ovaj put si se spasla, a sledeći put si gotova“, prenosi Avaz.

Naposletku joj je dozvolio da se obuče i uđe u vozilo. Rekao joj je da će je ubiti ako prijavi policiji.

U vozilu joj je, navodno, rekao da ako mu ne donese 3.000 KM ubiće joj majku.

Nakon što su roditelji videli njene povrede, odveli su je u policiju i prijavili ga.

"16. decembra u prostorije Pete PU pristupila je I.K. iz Ilijaša i prijavila da je G.G. iz Ilidže naneo teške telesne povrede, konstatovane na KUM UKC Sarajevo, protivpravno lišio slobode) i pokušao da iznudi novac. O događaju je obavešten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenih krivičnih dela i pronalasku izvršioca", saopšteno je iz sarajevske policije.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.