CRNA TAČKA KOD HIPODROMA! Treći put na ISTOM potezu ginu mladi, nikom nije jasno ZAŠTO! (FOTO)
Mesto gde su mladi izgubili živote, Foto: Foto: Kurir

horor

CRNA TAČKA KOD HIPODROMA! Treći put na ISTOM potezu ginu mladi, nikom nije jasno ZAŠTO! (FOTO)

Da nesreća bude veća ovo je treća saobraćajka na istom potezu Novi Beograd-Most na Adi-Hipodrom, u kojoj su mladi izgubili živote u automobilima

Objavljeno:

Stravična saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo dečak star 14. godina, dogodila se danas u Beogradu iz pravca Banovog brda prema Mostu na Adi kod Hipodroma kada je vozač automobila marke "mini" izgubio kontrolu nad vozilom, zarotirao se i prešao u suprotnu traku gde se direktno sudario sa "renoom".

Da nesreća bude veća ovo je treća saobraćajka na istom potezu Novi Beograd-Most na Adi-Hipodrom, u kojoj su mladi izgubili živote u automobilima.

Naime, početkom novembra, tačnije 5. Aleksandar Pljesković (19) poginuo je u teškoj nesreći na Mostu na Adi u blizini Hipodroma kada je "reno klio" kojim je upravljao prešao u suprotnu traku i sudario se sa tri vozila.

Nesreća u kojoj je stradao motociklista
Nesreća u kojoj je stradao motociklistafoto: J.R./Kurir

Prva u nizu nesreća bila je 19. septembra kada je na Mostu na Adi u smeru ka Novom Beogradu i u blizini isključenja za Arenu poginuo motociklista.

Nesreća se dogodila kada je na motociklistu naleteo automobil, hitna je samo mogla da konstatuje smrt.

Nesreća u kojoj je stradao Aleksandar P.
Nesreća u kojoj je stradao Aleksandar P.foto: Kurir

Osim mesta, zajedničko ovim nesrećama jeste što su u svakoj od njih vozači izgubili kontrolu nad vozilom, da li je u pitanju prebrza vožnja, uslovi u kojima su upravljali vozilom ili treći faktor ostalo je nerazjašnjeno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.