PROŠLO JE POLA GODINE OD KADA JE KOMBI UBIO PAVLA! Drugovi mu sad odali počast, SVAKA IM ČAST NA OVOME (FOTO)
Pavle Stanković, Foto: Novosti/P.Milošević

strašno

PROŠLO JE POLA GODINE OD KADA JE KOMBI UBIO PAVLA! Drugovi mu sad odali počast, SVAKA IM ČAST NA OVOME (FOTO)

Otac nastradalog tinejdžera Saša Stanković kaže da vreme nije i ne može da zaleči ranu koja mu je naneta tog kobnog 22. juna kada je ostao bez sina

Objavljeno:

Pavle Stanković (16), pre tačno pola godine nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je na njega kombijem naleteo Aleksandar M. (29), koji je preticao autobus na Petlovom brdu u Beogradu.

Tinejdžer koji je bio multitalentovan je od siline udarca odleteo nekoliko metara od pešačkog prelaza i pao na dva parkirana automobila. Preminuo je na mestu, a Aleksandru M. koji je vozio kombi nakon nezgode izmereno je, kako smo nezvanično saznali 0,9 promila alkohola u krvi!

Otac nastradalog tinejdžera Saša Stanković kaže da vreme nije i ne može da zaleči ranu koja mu je naneta tog kobnog 22. juna kada je ostao bez sina.

- Pavle je bilo dete anđeo! Mrava nikad nije zgazio. Bio je za primer. I taj vozač ga je ubio. Njemu je uzeo život, a nama sreću. U danu kada je poginuo nije imao ni 17 godina, trebalo je 10. jula da ih napuni. Za ovih šest meseci koliko je prošlo drugovi su uradili mural na OŠ"Vladimir Rolović" u koju je Pavle išao - kaže neutešni otac i dodaje:

- Na muralu su ispisane prve reči pesme koju je Pavle napisao i objavio na jutjubu neposredno pre nego je izgubio život. Početne reči pesme "San" koje je u suštini ljubavna su: "U životu očekuj neočekivano"- rekao je otac skrhan bolom.

Pavle Stanković
Pavle Stankovićfoto: Kurir/ Privatna arhiva

Što se tiče suđenja kaže da je podignuta optužnica ali da je vraćena na ispravku.

- Još uvek nije zakazan glavni pretres tako da ne mogu ništa da pričam ali se iskreno nadam da će dobiti zasluženu kaznu - rekao je Stanković.

Podsetimo, saobraćajna nezgoda desila se u Ulici Georgija Ostrogorskog na Petlovom brdu oko 21 sat, kada je vozač kombija, pretičući autobus, velikom brzinom naleteo na Stankovića, koji je prelazio ulicu na obeleženom pešačkom prelazu.

Prema rečima rečima očevidaca vozač kombija je nakon nezgode izgledao izgubljeno.

- Delovao je kao da je bio pijan ili drogiran, ili je bio u teškom stanju šoka. Jedan komšija kaže da je video kako udara glavom u volan kada se njegovo vozilo konačno zaustavilo i da je čuo kako vrišti i jauče. Nakon toga je, dok je trajao uviđaj, navodno šetao levo-desno i videli su ga kako jede nešto, valjda picu neku - rekao je dan nakon tragedije očevidac.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.