ĆERKU SU POSLALI U BANKU, ŽELELI SU DA OKONČAJU SVOJU MUKU: Jezivi detalji zločina u Petrovaradinu
Policija / Ilustracija, Foto: Dragana Udovičić

TRAGIČNO

ĆERKU SU POSLALI U BANKU, ŽELELI SU DA OKONČAJU SVOJU MUKU: Jezivi detalji zločina u Petrovaradinu

Tela bračnog para pronađena su u dvorištu kuće, kako sede na stolicama jedno pored drugog

Objavljeno:

Dušan Jekić (85) danas je hicem iz pištolja ubio suprugu Dušanku Jekić (83), a onda je pucao sebi u glavu u dvorištu porodične kuće u Ulici Nova XI u Petrovaradinu.

Tela bračnog para pronađena su u dvorištu kuće, kako sede na stolicama jedno pored drugog.

Po dolasku pomoći na lice mesta, Dušanka je već bila mrtva, a Dušan je davao znake života.

Izvor blizak istrazi, kaže da se sumnja da se Dušan odlučio na jeziv zločin jer su i on i Dušanka bili bolesni...

- Poslali su ćerku u banku, a oni su ostali sami u kući. Oboje su teško bolesni i verovatno su želeli da okončaju svoju muku. Dušan, koji je težak dijabetičar, pucao je u suprugu i ubio je na mestu, a potom je pucao sebi u glavu, međutim ostao je živ. On je teško ranjen i prevezen je u bolnicu - kaže za "Blic" izvor blizak istrazi.

Kako nezvanično saznajemo, u ovoj porodici nije bilo prijava za nasilje.

Zoran Krulj iz Hitne pomoći kaže da je njihova ekipa intervenisala u 12:03 časova i da je na licu mesta zatekla ženu koja je preminula, dok su muškarca starog 85 godina sa teškim telesnim povredama prevezli u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

"Nisam čuo povišen ton iz tog dvorišta..."

Komšije u Novoj XI šokirane su, ovu porodicu znaju kao dobru i srdačnu. Nikom nije jasno kako se to i kada dogodilo, pogotovo jer nisu čuli pucnje.

- Živim pored dve kuće, ali pucanj nisam čuo, niti da se bilo šta desilo dok nije došla policija. Nema ovde puno ljudi, neki i rade, pa možda zato niko nije ni primetio. Znam ih kao dobre ljude koji se nikada nisu svađali, nisam čuo povišen ton iz tog dvorišta, ni da su imali nekih problema. O svom zdravlju ili bilo čemu nisu puno pričali, pa ne znam stvarno šta je razlog. Moguće da je to, ali svakako sam šokiran, to je jedna mirna i dobra porodica. Nikada ne bih pomislio da su spremni na tako nešto. Iza sebe su ostavili jednu ćerku – kazao nam je komšija ove porodice.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.