NEKRUNISANI KRALJ ZVEZDARE NIJE NOSIO PANCIR I GLUMIO ŽIVU METU! Ubio ga je njegov potrčko u 23. godini
Dejan Marjanović Šaban, Foto: Printscreen Youtube, B92

crne devedesete

NEKRUNISANI KRALJ ZVEZDARE NIJE NOSIO PANCIR I GLUMIO ŽIVU METU! Ubio ga je njegov potrčko u 23. godini

Zbog svog načina života privlačio je pažnju medija, a neretko je za iste davao intervuje u kojima je za sebe govorio da je mlad čovek, koji je završio građevinsku školu

Objavljeno:

Nekrunisani kralj Zvezdare Dejan Marjanović zvani Šaban ubijen je u klasičnoj sačekuši 18. oktobra 1994. godine, a hitcima iz revolvera ubio ga je njegov maloletni kum Aleksandar Paunović poznatiji kao "Mali Paun", u beogradskom podzemlju etiketiran kao Šabanov potrčko.

Govorilo se da je glavni razlog surove likvidacije to što je Mali Paun hteo da pokaže da je iznad Šabana koji je bio prilično popularan za vreme devedesetih kada je u javnosti predstavljen kao mladi uspešni biznismen koji drži butike i razne druge lokale u gradu.

Šaban je zbog svog načina života privlačio pažnju medija, a neretko je za iste davao intervuje u kojima je za sebe govorio da je mlad čovek, koji je završio građevinsku školu i koji voli da bude u društvu lepih devojaka i da vozi lep auto.

Dejan Marjanović Šaban - novine su ga devedesetih nazivale nekrunisanim kraljem Zvezdare, on je pak za sebe govorio da...

Posted by Legende devedesetih on Saturday, December 12, 2020

"Ne volim da se junačim, da potežem revolver. Nisam od onih koji prvo pucaju, pa posle misle šta će, kako će. Koka-kola je moje piće. Pancir ne nosim, ne treba mi, a i trudim se i trudiću se da ne izigravam živu metu. Da li sam hrabar? To nije važno, jer hrabrost nije preživeti metak u stomak, to je glupost", ispričao je Šaban malo pred svoju smrt.

Imao je samo 23 godine kada je ubijen, a malo ko zna da je njegov otac čuveni arhitekta čije je remek delo kupola na Hramu Svetog Save u Beogradu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.