TRAGEDIJA NA ALTINI: Posle svađe prerezala sebi vrat, član porodice izneo čudan detalj, sve je sumnjivo
Ilustracija, Foto: Snežana Krstić/Ras Srbija

horor

TRAGEDIJA NA ALTINI: Posle svađe prerezala sebi vrat, član porodice izneo čudan detalj, sve je sumnjivo

Žena je prebačena u Urgentni centar, a posle ukazane pomoći treba da bude prebačena u Kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Objavljeno: 09:29h

Slavica S. (46), koja je posle svađe sa mužem sebi skalpelom prerezala vrat u porodičnoj kući u naselju Altina, u Ulici Ugrinovački put 35. deo, nije u životnoj opasnosti. Ona je prebačena u Urgentni centar, a posle ukazane pomoći treba da bude prebačena u Kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Međutim, u kući u kojoj je navodno pokušala da izvrši samoubistva niko od članova porodice nije želeo da priča o incidentu. Na vratima kuće u Altini pojavio se muškarac, star oko 40 godina, koji se predstavio kao brat povređene žene, tvrdeći da se ona slučajno povredila u kuhinji! Ženska osoba, koja je stajala iza njega je zabrinuto negodovala što se o tome uopšte piše.

- Ne znam odakle vam to?! Ona živi u drugom stanu sa mužem i tamo je nešto zakačila i povredila vrat. U pitanju je nesrećni slučaj! Nije tačno da će je prebaciti na psihijatriju. Ne znam odakle vam to? – rekao je korpuletni muškarac, dok je rukama pokazivao da je malo zarezala vrat.

Istraga o ovom slučaju je u toku.

Ukoliko pomišljate na samoubistvo ili sumnjate da na njega pomišlja neko vama blizak, možete pozvati Nacionalnu SOS liniju za prevenciju suicida. Razgovori nisu ograničeni, a linija radi neprekidno - 24 časa, sedam dana nedeljno. Broj kol-centra je 011/7777-000

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.