NOVI DETALJI HORORA U ARANĐELOVCU: Dragan suprugu TUKAO ŠTAPOM, pa ju je onda ZADAVIO!
Osumnjičeni saslušan, Foto: Profimedia, Dado Djilas

JEZIVO

NOVI DETALJI HORORA U ARANĐELOVCU: Dragan suprugu TUKAO ŠTAPOM, pa ju je onda ZADAVIO!

Tužilac je naredio dalju istragu i predložio pritvor do 30 dana

Objavljeno:

Dragan Lazović (84), osumnjičeni za ubistvo svoje supruge saslušan je u Višem javnom tužilaštvu i sada se sumnja da je on bio potpuno svestan svojih postupaka i da je hteo izvršenje tog krivičnog dela.

Tužilac je naredio dalju istragu i predložio pritvor do 30 dana. Nalaz obdukcije pokazao je da je Georgina Lazović preminula od posledica davljenja.

- Sumnja se da je D. L. nakon svađe fizički napao svoju suprugu drvenim štapom, a potom je davio nakon čega je nastupila smrt na licu mesta. On je bio uračunljiv i postoji osnov sumnje da je želeo izvršenje ovog dela, rekla je za Kurir Marija Mladenović iz Višeg javnog tužilaštva.

Prema do sada poznatim okolnostima iz istrage, supružnici su se najpre raspravljali, a potom i žučno posvađali zbog "stvari iz prošlosti". Zločin se verovatno dogodio u predsoblju kuće u kojoj su živeli u naselju Vrbice u Aranđelovcu.

Osumnjičeni Dragan, otac dvoje dece, sada je penzioner, a nekada je radio kao profesionalni vozač. Nakon tragedije u porodici Lazović koja se dogodila oko ponoći, unuk osumnjičenog za ubistvo je obavestio policiju.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.