DRAGAN ZADAVIO ŽENU PA POZVAO UNUKA: 'Ubio sam ti babu'!
sTRAŠAN ZLOČIN U aRANĐELOVCU, Foto: Promo

ZLOČIN U ARANĐELOVCU

DRAGAN ZADAVIO ŽENU PA POZVAO UNUKA: 'Ubio sam ti babu'!

Dragan Lazović (84) uhapšen zbog sumnje da je nakon svađe brutalno ubio suprugu Georginu (80)

Objavljeno:

Georgina Lazović (80) brutalno je ubijena u Aranđelovcu, a za ovo krivično delo osumnjičen je njen muž Dragan Lazović (84), koji je uhapšen. Obdukcija je pokazala da je starica zverski zadavljena, što je za Kurir potvrđeno iz Višeg javnog tužilaštva.

Žučna rasprava

Policija je saopštila da su se supružnici najpre svađali, a nakon žučne rasprave Dragan je, kako se sumnja, svoju suprugu zadavio rukama. On je potom, kako saznajemo, pozvao unuka, koji je došao i obavestio policiju. Dragan je priveden.

Dragan i Georgina su živeli sami u seoskoj kući, odnosno delu između naselja Vrbice i Zlatara u Aranđelovcu. Njihov dom je izolovan od naselja i nema komšija u neposrednoj blizini. Nešto dalje od kuće Lazovića, meštani su bili veoma iznenađeni i šokirani ovim događajem. Kažu da ništa nisu čuli i da su za ubistvo saznali tek iz medija.

Udarao je i štapom

- Oni su živeli izdvojeno, bili su nam daleko i nisu se družili sa nama koji smo im, takoreći, komšije. Povukli su se ovde da žive kao u selu i nismo ih mnogo ni viđali - rekla nam je jedna meštanka.

Kako saznajemo, pre ovog tragičnog slučaja nije bilo prijava nasilja u porodici. Istraga je u toku. Dragan je u pritvoru i biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu.

Za sada je poznato da je Georgina preminula na svirep način i da je zadavljena, kao i da je imala još povreda na telu, najverovatnije od udaraca štapom.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.