OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE: Mihalj (80) koji je nestao iz subotičke kovid bolnice PRONAĐEN MRTAV!
Pronađen mrtav, Foto: Privatna arhiva

TUGA

OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE: Mihalj (80) koji je nestao iz subotičke kovid bolnice PRONAĐEN MRTAV!

Porodica je nakon toga pregledana i konstatovano je da niko drugi nije pozitivan

Objavljeno:

Mihalj Harangozo (80) iz Subotice nestao je iz kovid dela Opšte bolnice u Subotici u sredu ujutro u pet časova, a danas je pronađen mrtav, saznaje Kurir.

Od srede do danas nije se znalo šta se dešava sa nesrećnim čovekom, da bi njegovo telo bilo pronađeno u bolničkom krugu, iza zgrade psihijatrije, sklupčano iza dela zida .

Nažalost, obistinila se sumnja Mihaljeve ćerke Ivanke Nikolić, koja kaže za Kurir, da posle nestanka njenog oca, jedino o čemu razmišlja da je negde u okviru bolnice.

"Teško je hodao, nije mogao sam da ode daleko, prijavili smo sve policiji, danas su mi rekli da moraju u kovid odelima temeljno da pretraže krug bolnice. Pre sat vremena su mi javili da je otac pronađen mrtav iza zgrade psihijatrije, kaže u suzama Mihaljeva kćerka Ivanka Nikolić.

Navodi da je njen otac u nedelju prvo otišao iz kuće u kojoj je živeo sa suprugom i nećakom.

"Nikada ranije nije otišao iz kuće a da se ne javi. Bili smo zabrinuti, jer teško hoda, imao je dijabetes i primao tri injekcije insulina dnevno. Našli smo ga blizu šume, na Makovoj sedmici. Nije sam odlazio u šetnju, ko zna zašto je to ovog puta uradio. Klečao je kad smo ga našli, iznemogao, nije mogao dalje. Pozvali smo Hitnu pomoć, odmah su došli i odneli ga u bolnicu. Kasnije nam je rečeno da otac ima kovid virus", kaže Ivanka.

Porodica je nakon toga pregledana i konstatovano je da niko drugi nije pozitivan.

"Majka i brat od tetke jesu u kućnoj izolaciji, jer su živeli zajedno, a svi smo bili zabrinuti za tatu. Od srede nismo spavali od brige, nadali smo se da se negde sklonio, ali imala sam osećaj da nije mogao da odmakne daleko iz bolničkog kruga. Čuli smo da je izašao u donjem delu trenerke, ali nismo znali da li je sa sobom poneo ćebe".

U subotičkoj bolnici nismo dobili odgovor na pitanja o pacijentu Mihalju, ali sa svih strana se čuju pohvale za rad subotičkih lekara.

Zašto je nesrećni Mihalj napustio bolnički krevet, nikome nije jasno.

"Ne znam kako da sada majci kažem da je mrtav", u suzama govori Ivanka Nikolić, ćerka Mihalja Harangoza.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.