DRAMA U SUBOTICI! Nestao pacijent (80) iz KOVID SISTEMA, potraga traje od SREDE, svi su na nogama!
Korona virus/ilustracija, Foto: Printscreen

užas

DRAMA U SUBOTICI! Nestao pacijent (80) iz KOVID SISTEMA, potraga traje od SREDE, svi su na nogama!

Tražili smo ga svuda i sva sreća da smo ga našli, tačnije jedan naš prijatelj ga je pronašao u žbunju i šipražju, bio je sav izgreban.

Objavljeno:

Mihalj Harangozo, čovek star 80 godina iz Subotice, nestao je u sredu u pet časova ujutru iz Opšte bolnice u Subotici koja je u kovid sistemu.

Ivanka Nikolić, Mihaljeva ćerka kaže da je njen otac u nedelju prvo nestao iz svog doma. Svi u porodici su veoma zabrinuti za njega, pogotovo što je dijabetičar i mora tri puta na dan da primi insulin, a dodatno što je utvrđeno da je pozitivan i na virus korona.

- Moj tata je pozitivan na koronu. Kod kuće nije imao simptome korone. U nedelju, majka nije primetila, nestao je iz kuće. Tražili smo ga svuda i sva sreća da smo ga našli, tačnije jedan naš prijatelj ga je pronašao u žbunju i šipražju, bio je sav izgreban. Zvala sam Hitnu pomoć i oni su ga odveli u bolnicu. Niko nije onda mislio da ima koronu, ali kada su ga testirali konstatovali su da je pouitivan i zadržan je. Nestao je iz dela Kovid 2 ujutru u pet časova u sredu. Kada sam nazvala bolnicu da pitam za njega rekli su mi da ga nema, da je otišao. On jedva hoda i jako je debeo, sigurna sam da je još uvek negde u bolnici ili u krugu bolnice. Prosto ne mogu da verujem da je mogao sam u tom stanju da ode neprimećen, morao je da prođe i pored portira. Nikada ranije se to nije dešavalo - kaže Ivanka Nikolić, ćerka Mihalja Harangozo.

Mihalj Harangozo je juče u zoru, oko 5 časova pobegao iz Opšte bolnice u Subotici i od tada mu se gubi svaki trag.

Posted by Pannon RTV on Четвртак, 10. децембар 2020.

Porodica moli svakoga ko ima bilo kakvu informaciju ili vidi Mihalja Harangozo da ih obavesti na 064/27-50-271 ili da pozove policiju.

Istraga je u toku i prema rečima Ivanke Nikolić danas će biti dodatno i detaljno pretraženo i dvorište i okolina bolnice.

- Verujem da mi otac sada izgleda kao beskućnik, jer je bio sav izgreban i u pidžami, ako je negde otišao sigurno tako deluje. Svaka informacija nam mnogo znači - moli ćerka.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.