OVO SU SVI DETALJI NESREĆNOG TRAŽENJA TARTUFA! Iza braće su ostali samo OSTACI ODEĆE I TRAGOVI KRVI! (FOTO)
Braća koja su ubijena, Foto: Printscreen/ društvene mreže

krvavi obračun

OVO SU SVI DETALJI NESREĆNOG TRAŽENJA TARTUFA! Iza braće su ostali samo OSTACI ODEĆE I TRAGOVI KRVI! (FOTO)

Odmah nakon pucnjave pozvali su Hitnu pomoć i policiju koja je konstatovala smrt Predraga i Stanislava, a Nebojšu i Dejana prevezla u Opštu bolnicu Sremska Mitrovica.

Objavljeno:

Braća Stanislav i Predrag J. koji su ubijeni u nedelju ujutru kada je na njih u ataru sela Jarak kod Sremske Mitrovice zapucao Dejan E. i društvu brata Nebojše E, u šumi su imali kolibu odakle su odlazili u sakupljanje skupocene gljive.

Kobnog jutra, braća Nebojša i Dejan su se dovezli svojim autom "fiat panda" u šumu na potez Turjan, kako bi sakupljali tartufe. Od toga je sve krenulo, odnosno, u sukobu četvorice braće najpre je došlo do verbalne svađe.

Napadači
Napadačifoto: Printscreen/ društvene mreže

Svađa je eskalirala u tuču u kojoj je korišćen podesni alat za pronalaženje tartufa, sa kojima su jedni drugima naneli povrede.

U jednom trenutku, kako nezvanično saznajemo, Dejan je upotrebio vatreno oružje, pištolj kalibra 7.65, koji je imao kod sebe i usmrtio Predraga i Stanislava J.

Pucali pa zvali hitnu pomoć

Odmah nakon pucnjave pozvali su Hitnu pomoć i policiju koja je konstatovala smrt Predraga i Stanislava, a Nebojšu i Dejana prevezla u Opštu bolnicu Sremska Mitrovica.

U toku prepodneva u bolnički Urgentni prijem dovezena su dva povređena lica. Reč je o povredama nastalim upotrebom tupog predmeta. Kod muškarca D. E. (38) konstatovane su povrede glave, grudnog koša i na licu. Nakon pregleda i intervencija od strane hirurga, ortopeda i otorinolaringologa, otpušten je na kućno lečenje. Kod drugog povređenog N. E. (36), nakon pregleda hirurga i ortopeda, konstatovane su lakše povrede glave i nakon zbrinjavanja otpušta se na kućni oporavak - rekli su za "Blic" iz Opšte bolnice Sremska Mitrovica.

Dvojici braće na teret se stavljaju krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija.

Šešir koji je pripadao žrtvi
Šešir koji je pripadao žrtvifoto: MILAN ILIC / RAS SRBIJA

Kad uđu jedan drugome u teritoriju...

Meštani ovog kraja ispričali su da ovo nije prvi put da dođe do problema sa beračima tartufa kada uđu jedan drugom u teritoriju.

- Bilo je koškanja, tuče, bušenja automobilskih guma, trovanja pasa obučenih za traženje tih gljiva kako bi se uklonila konkurencija... Ali nikada sa smrtnim ishodom - kazao je jedan meštanin za "Blic".

Reporteri "Blica" koji su posetili mesto brutalnog obračuna javili su da se još mogu videti krvavi tragovi i delovi garderobe koji najverovatnije pripadaju žrtvama i napadačima.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.