MISTERIOZNE SMRTI I ZLOČIN KOJI JE ZGROZIO SRBIJU: Ovo je najukletije mesto kod nas, meštani godinama u strahu
Ilustracija, Foto: Profimedia, Ilustracija

jeza

MISTERIOZNE SMRTI I ZLOČIN KOJI JE ZGROZIO SRBIJU: Ovo je najukletije mesto kod nas, meštani godinama u strahu

Poslednja vest iz ovom mesta koja je popunila strane crne hronike jeste pogibija Slobodanke Bobe Ugrinić koja je stradala na pružnom prelazu kada je u vozilo u kome se nalazila udario voz

Objavljeno:

Gotovo da ne prođe godina, a da se novinari ne sjate, zbog stravičnih tragedija u malo mesto na krajnjem severu Bačke, u neposrednoj blizini Mađarske granice.

Zla kob kao da ne zaobilazi Bajmok, od ubsitva, saobraćajnih nesreći, preko tragičnih sudbina, ovo selo je sa razlogom jedno od najukletijih u Srbiji.

Kao grom iz vedra neba, meštane Bajmoka je zatekla vest da se policajac Damir Radulović (28) ubio jer ga je ostavila supruga! Te 2007. godine kao da je počeo crni niz koji i dan danas ne staje, ubrzo zatim dogodila se još jedna tragedija - maloletna devojka oduzela sebi život na krsnu slavu.

Bizarna smrt zgranula je meštane 2011. godine kada je pronađeno raskomadano telo Radojka Mitrovića (64), koga su u dvorištu pojeli psi lutalice koje je skupljao i hranio.

Iste godine u oktobru svirepo je ubijena Stana Ivanković (57), nakon čega je telo nesrećne žene zamotano u kese i zakopano u podrumu kuće u kojoj je živela. Za ovaj zločin osuđen je Roland G. na tri decenije zatvora.

Piroška Ševarac (76) ugušena je jastukom samo nekoliko meseci ranije, sumnja se da je zločin učinjen iz koristoljublja. Njen ubica nikada nije pronađen.

Tijana Jurić svirepo ubijena
Tijana Jurić svirepo ubijenafoto: Nemanja Pančić

Ubistvo maloletne Tijane Jurić 2014. godine, opravdalo je strah meštana.

Devojčica je nestala u noći između 25. i 26. jula, pola sata iza ponoći. Cela Srbija i region tražili su Tijanu 13. dana i noći, a onda je usledio hladan tuš. Pronađena je mrtva. Za njeno ubistvo osuđen je Dragan Đurić (34) iz Surčina, radnik u tamošnjoj mesari „Ambar“ i to na maksimalnu kaznu zatvora.

Da đavo u Bajmoku ne spava, govori u prilog činjenica da je posle samo nekoliko dana od Tijanine smrti, pronađen sugrađanin Tibor Daraboš (54), koga su raskomadali psi.

Da li je nesrećnik umro prirodnom smrću pa postao plen lutalica nije poznato.

Dve godine kasnije, 2016. ubijen je student Dragan Marić, pokušavajući da smiri svađu grupe mladića u novogodišnjoj noći u Bajmoku. Hicem iz lovačke puške ubio ga je Boro Mitrović.

Saobraćajne nesreće, ubistva, ali i neutvrđeni uzroci smrti meštana Bajmoka nizali su se i narednih godina. Poslednja vest iz ovom mesta koja je popunila strane crne hronike jeste pogibija Slobodanke Bobe Ugrinić koja je stradala na pružnom prelazu kada je u vozilo u kome se nalazila udario voz.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.