SEĆATE SE ZLOČINA ĆERKE LEGENDARNOG GLUMCA? Ubila je babu i majku satarom, u zatvoru nadrljala zbog droge
Teodora Viktorović, Foto: Facebook / Teodora Viktorović

hororčina

SEĆATE SE ZLOČINA ĆERKE LEGENDARNOG GLUMCA? Ubila je babu i majku satarom, u zatvoru nadrljala zbog droge

U trenutku zločina u stanu je bila i Teodorina šestomesečna ćerka, dok je tada četvorogodišnjeg sina nešto ranije otac Borislav Stamenkov odveo u obdanište

Objavljeno:

Glumica Teodora Viktorović (43), služi kaznu od 20 godina zatvora, zbog ubistva majke Ljiljane (62) i babe Ivanke Đukić (90) u stanu na Vračaru u Mileševskoj 33.

Pre nešto više od 5 godine, 2. marta 2015, ona je pod dejstvom alkohola i lekova satarom ubila majku, koja ju je godinama omalovažala i maltretirala, a onda ušla u sobu kod babe Ivanke i ubila i nju. Nakon toga je sela na pod u kupatilu i pila votku. U trenutku zločina u stanu je bila i Teodorina šestomesečna ćerka, dok je tada četvorogodišnjeg sina nešto ranije otac Borislav Stamenkov odveo u obdanište. Upravo on je po povratku u stan zatekao užasavajuće scene i pozvao Hitnu pomoć i policiju.

- Majka i baba su uvek spavale duže od mene i ja sam morala svojoj bebi da zagrejem mleko. Tiho sam prošla kroz dnevnu sobu, slučajno zakačila majku i ona se iznervirala jer sam je probudila. Rekla je da je baš briga za mene i moje dete i u tom trenutku nešto u meni je puklo - ispričala je Teodora nakon što je uhapšena ubrzo posle zločina.

Otac i legendarni glumac
Otac i legendarni glumacfoto: Printscreen

Međutim, Teodori đavo nije dao mira ni u ženskom zatvoru u Požarevcu gde je smeštena zbog svirepog zločina. Naime, prošle godine zatvorski čuvari primetili su da se ona čudno ponaša i rešili da je podvrgnu kontroli. Pretresom ćelije u kojoj boravi nije pronađeno ništa sumnjivo, ali je lekarskim pregledom u njenom anusu pronađeno 3,6 grama heroina.

- Imala je posetu nevenčanog supruga u posebnoj prostoriji za porodične posete u trajanju od tri sata. Nakon toga pripadnici službe za obezbeđenje kazali su joj da će biti odvedena na lekarski pregled u bolnicu - objašnjava Slavica Radovanović iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Kako prenose mediji, lekari su je potom odveli u bolnicu gde je ustanovljeno da u rektumu ima kesicu sa drogom, odnosno prahom braonkaste boje.

Teodora je, inače, unuka poznatog glumca Mihajla Viktorovića. Otac joj je bio filmski reditelj Oliver Viktorović, dok se njena majka Ljiljana bavila televizijskom produkcijom. Zbog dede Mihajla i tetke, glumice Olivere Viktorović, i sama Teodora završila je glumu u klasi Mirjane Karanović, a imala je ulogu u filmu "Povratak lopova".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.