OVOG MOMKA (19) JE TIP IZ BEOGRADA (20) UBIO NA PEŠAČKOM: To se desilo u martu prošle godine, A OVO SE JOŠ ČEKA
Ernad Bakan, Foto: Printscreen

I DALJE SVE NEIZVESNO

OVOG MOMKA (19) JE TIP IZ BEOGRADA (20) UBIO NA PEŠAČKOM: To se desilo u martu prošle godine, A OVO SE JOŠ ČEKA

Glavni pretres pred Trećim osnovnim sudom je odložen zbog bolesti postupajućeg sudije, a novi termin će biti naknadno određen

Objavljeno:

Suđenje Beograđaninu Ivanu M. (20), optuženom da je u martu prošle godine na pešačkom prelazu autmobilo udari i usmrtio studenta iz Novog Pazara Ernada Bakana (19), nije počelo danas, saznaju Večernje novosti.

Glavni pretres pred Trećim osnovnim sudom je odložen zbog bolesti postupajućeg sudije, a novi termin će biti naknadno određen.

Ivan M. je optužen da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za koje je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora.

On se tereti da je 4. marta prošle godine, vozeći neprilagođenom brzinom udario Bakana dok je prelazio Ulicu cara Dušana u Zemunu na pešačkom prelazu, a potom pobegao sa lica mesta.

Bakan, brucoš na Visokoj zdravstvenoj školi, podlegao je povredama posle dva dana.

Njegova porodica nije želela da komentariše početak suđenja, a ranije su se oglašavali tvrdeći da se vrši opstrukcija istrage, da predugo traje i da sumnjaju da vozač neće biti adekvatno kažnjen, što su u Trećem osnovnom tužilaštvu, koje je vodilo predmet, demantovali.

Smrt Bakana izazvala je burnu reakciju javnosti u Novom Pazaru, a građani su na brojnim javnim skupovima i društvenim mrežama tražili pravdu, zahtevajući da se vozač što pre procesuira i kazni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.