ČUVENI SRPSKI GLUMAC PRAVIO HAOS PRED SUDOM: 1 osoba ga raskrinkala, NUDIO DEBELE PARE ZA PRIZNANJE ZA HEROIN
Marković, kao i Vidaković, priznao je delo i rekao da se kaje i da je pogrešio, Foto: Printscreen TVIN

AUUU

ČUVENI SRPSKI GLUMAC PRAVIO HAOS PRED SUDOM: 1 osoba ga raskrinkala, NUDIO DEBELE PARE ZA PRIZNANJE ZA HEROIN

Marković je na suđenju zatražio izuzeće svog advokata jer mu je, kako kaže, poznati glumac preko njegovog branioca nudio 5.000 evra da prizna delo

Objavljeno:

Glumac Branko Vidaković danas je u Višem sudu u Beogradu sklopio sporazum o priznanju krivice sa tužilaštvom, ali je drugi uhapšeni muzičar Ilija Marković rekao da mu je glumac nudio pare kako bi priznao krivicu!

Naime, Marković je na suđenju zatražio izuzeće svog advokata jer mu je, kako kaže, poznati glumac preko njegovog branioca nudio 5.000 evra da prizna delo, saznaje Informer.

On je objasnio da je od tih 5.000 evra, 1.000 trebalo da pripadne njegovom braniocu, a 4.000 evra njemu. Marković je izneo još jednu skandaloznu tvrdnju, rekavši da se on više brine za njegovu ženu nego za njegov predmet.

Marković, kao i Vidaković, priznao je delo i rekao da se kaje i da je pogrešio.

Vidaković i Marković bili su uhapšeni 17. jula kada je policija kod njih pronašla 20 grama heroina koji je bio sakriven u medicinskoj zaštitnoj masci Markovića, u trenutku kada su, kako su tada preneli mediji, seli u automobli "ford" i pokušali da pobegnu policijskoj patroli.Tokom pretresa stana na Vračaru, u kojem živi poznati glumac, inspektori su pronašli dve vagice i još 10 grama narkotika. U prvoj fazi obojica su bila osumnjičena za dilovanje heorina, ali je istragom utvrđeno da je glumac drogu koristio za lične potrebe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.