NI TRAGA NI GLASA OD OSUMNJIČENOG ZA PEDOFILIJU: Potraga za frulašem, meštani se plaše osvete!
Supruga našla oproštajno pismo, Foto: DRUSTVENE MREZE

POLICIJA I DALJE INTENZIVNO TRAGA

NI TRAGA NI GLASA OD OSUMNJIČENOG ZA PEDOFILIJU: Potraga za frulašem, meštani se plaše osvete!

Otac devojčice koja je roditeljima prijavila šta joj je radio nastavnik muzike kazao je medijima da ispred njegove kuće sada dežura policija

Objavljeno:

Policija i dalje traga za frulašem M. C. (64) iz Brusa osumnjičenim za pedofiliju. Meštani Brusa i okoline su u strahu da je posle puštanja iz pritvora pobegao da bi im se osvetio.

Naime, pošto je jedna majka prijavila da je njenu ćerku (10) na času muzike ovaj frulaš pipkao po grudima, na društvenim mrežama javilo se još devojaka koje su objavile da su nešto slično doživele od njega kad su bile mlađe. Policija istražuje i ove slučajeve, a njihove porodice strahuju da je poznati lokalani muzičar krenuo da im se osveti zbog tih objava na društvenim mrežama.

Otac devojčice koja je roditeljima prijavila šta joj je radio nastavnik muzike kazao je medijima da ispred njegove kuće sada dežura policija.

Drama je počela kad je M. C. posle saslušanja i pritvora pušten na slobodu. Prema kazivanju članova njegove porodice, on je istog dana, 16. novembra, pobegao iz kuće kroz prozor kupatila. Njegova supruga našla je oproštajno pismo, koje je predala policiji, ali u tom pismu se izgleda ne pominje ništa što je u vezi s prijavom devojčice i njene porodice.

Kako je za medije potvrdio brat od strica M. C., njega policija, ali i njegova porodica traže od ponedeljka, a kao objašnjenje, za njegov nestanak navodi da nije mogao da podnese poraz koji je doživeo.

- Njega su lažno optužili za silovanje, on je ispričao sve do detalja kako je bilo. Lepo je rekao majci te devojčice da je ne dovodi samu kod njega, ali ga ona nije poslušala. Sumnja se da su u to umešani ljudi iz raznih udruženja u koja je on bio učlanjen. On je sigurno otišao jer nije mogao da podnese pritisak, sramotu i poraz - tvrdi brat osumnjičenog frulaša.

U Rasinskom okrugu M. C. je poznat kao osnivač Kulturno-umetničkog društva Kopaonička frula, koje postoji od 2013, a osim što je frulaš, on je i slikar, freskopisac, duborezac. Lokalni mediji su redovno pratili sve njegove aktivnosti, otvaranje izložbi, koncerte, učešća na saborima i festivalima izvorne muzike, humanitarni rad.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.