KUĆA UŽASA! Pre smrti Sara je trpela torturu, gledali su kako je Vladimir krvnički bije, a 1 stvar nikom nije jasna
Nesrećna devojka umrla u najgorim mukama, Foto: Facebook/Privatna arhiva

tuga

KUĆA UŽASA! Pre smrti Sara je trpela torturu, gledali su kako je Vladimir krvnički bije, a 1 stvar nikom nije jasna

U Tužilaštvu kažu da je Vladimiru tri puta izricana mera zabrane kontaktiranja i prilaženja Sari u trajanju od 30 dana, kao žrtvi nasilja

Objavljeno:

Vladimir je bio nasilan prema Sari još dok su se zabavljali. Ubrzo je zatrudnela, a naši socijalni radnici su joj nudili boravak u Materinskom domu u Beogradu, ali je ona to odbila. Od tada Centru više nije prijavljivala nasilje u porodici.

Socijalni radnici su je posetili nekoliko puta, ali je ona negirala da je zlostavlja - kaže Biserka Jakovljević, direktorka Gradskog centra za socijalni rad u Jagodini, posle smrti Sare Rođikov (22), čije je beživotno telo u utorak pronašao njen nevenčani suprug Vladimir M. (40) iz Voljavča kod Jagodine.

TRPELA GA ZBOG DECE

U Tužilaštvu kažu da je Vladimiru tri puta izricana mera zabrane kontaktiranja i prilaženja Sari u trajanju od 30 dana, kao žrtvi nasilja. A pre dve godine, Vladimir je osuđen na šest meseci zatvora zbog nasilja prema majci Ružici. I Sarine komšije kažu da su viđale Vladimira kako tuče majku i suprugu, i da ga je Sara najverovatnije trpela zbog jednoipogodišnjeg sina i tromesečne devojčice.

Osnovno javno tužilaštvo zatražilo je od nadležnog suda da Vladimiru M. odredi pritvor zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici. Kada je prijavio Sarinu smrt, Više tužilaštvo mu je odredilo policijsko zadržavanje, ali kada je ustanovljeno da nije ubijena, kako se prvo posumnjalo, već da je umrla od predoziranja narkoticima, slučaj je preuzelo Osnovno tužilaštvo. Utvrđeno je da je imala lakše telesne povrede, koje nisu bile opasne po život, pa se Vladimiru zbog sumnje da ih je on naneo na teret stavlja nasilje u porodici.

- Pre Sarine smrti, Osnovnom tužilaštvu nisu podnošene krivične prijave protiv Vladimira za nasilje u porodici. Njima su samo dostavljena tri izveštaja Policijske uprave u Jagodini u vezi sa narušenim odnosima vanbračnih supružnika i to dva tokom 2017. i jedan prošle godine. Međutim, po istim nisu pokretani krivični postupci, jer je Sara tvrdila da nije doživela nikakvo nasilje od strane Vladimira - navode iz tužilaštva.

U Gradskom centru za socijalni rad kažu da je Vladimir bio nasilan i prema majci Ružici, i da ju je najverovatnije zlostavljao još kad je bio adolescent, ali da je ona često povlačila prijave protiv njega.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.