LEPU VIKTORIJU JE UBIO SRBIN: Uhvatili su ga dok je bacao KRVAVU ODEĆU, ovaj detalj još nije jasan
Ilustracija, Foto: Društvene mreže

strašno

LEPU VIKTORIJU JE UBIO SRBIN: Uhvatili su ga dok je bacao KRVAVU ODEĆU, ovaj detalj još nije jasan

Ukrajinka Viktorija Vovktorub (42) živela je nekoliko godina u Italiji, a radila kao barmen u jednom restoranu u tom italijanskog gradu i kao negovateljica

Objavljeno: 09:52h

Karabinjeri iz Breše uhapsili su K. B. (60) poreklom iz Srbije zbog sumnje da je umešan u nestanak Ukrajinke Viktorije Vovktorub (42) koji je prijavljen u Italiji 5. novembra. Policija ga je zatekla dok je pokušavao da se otarasi krvave odeće, zbog čega mu se za sada na teret stavlja krivično delo ubistvo.

Ukrajinka Viktorija Vovktorub (42) živela je nekoliko godina u Italiji, a radila kao barmen u jednom restoranu u tom italijanskog gradu i kao negovateljica.

Ona i uhapšeni K. B. bili su ranije u vezi, jedno vreme su čak i živeli zajedno u stanu u naselju Prvi maj u Breši, ali kako pišu portali iz Italije, nije najjasnije da li je u trenutku nestanka romansa i dalje trajala...

Videvši da se nekoliko dana ne javlja na telefon, njena prijateljica je 5. novembra prijavila nestanak italijanskoj policiji, obavešteno je tužilaštvo u Breši i potraga je odmah započeta. Za oko im je zapao K. B. njen, kako se veruje, bivši parner koju je po svemu sudeći i poslednji video živu.

Policija je odlučila da ga privede na razgovor i zatekli su ga kako u Breši pokušava da se otarasi tri džaka u kojima je policija prilikom pretresa pronašla garderobu, a tragovima krvi i druge biološke dokaze koji bi mogli da pomognu u rasvetljavanju zločina.

Tužilac iz Breše naložio je jutros pretres stana šezdesetogodišnjaka kako bi se utvrdilo da li je nesrećna žena ubijena u njegovom domu. Istražitelji Odeljenja za forenziku primetili su da u stanu nedostaje tepih i veruju da ga je upravo K. B. bacio kako bi se otarasio bioloških tragova Ukrajinke.

U međuvremenu K. B. je smešten u pritvorsku jedinicu, a pred sudijom je negirao krivično delo ubistvo koje mu se za sada stavlja na teret. Njeno telo još nije pronađeno i policija nastavlja potragu.

"Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36."

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.