OTKRIVAMO KO JE BOJAN MIRKOVIĆ KOJI JE UBIJEN DANAS NA NOVOM BEOGRADU: Član kriminalne grupe Stefana Jovičića Zeke!
Član kriminalne grupe, Foto: Tanjug

NOVI DETALJI

OTKRIVAMO KO JE BOJAN MIRKOVIĆ KOJI JE UBIJEN DANAS NA NOVOM BEOGRADU: Član kriminalne grupe Stefana Jovičića Zeke!

Podsetimo, Hadžić je ubijen je na Krfu 23. jula zajedno sa Alanom Kožarom

Objavljeno:

Muškarac koji je danas popodne ubijen na Novom Beogradu je izvesni Bojan Mirković koji je član kriminalne grupe Stefana Jovičića zvanog Zeka i blizak je “škaljarcima”.

Kako saznajemo, on se takođe dovodi u vezu i sa ubijenim Aleksandrom Šarcem koji je, kako se sumnja, bio član međunarodne pljačkaške bande “Pink panteri”.

Naime, Mirković je zajedno sa Šarcem nabavljao vozila za likvidacije i bavio se logistikom u vezi sa ubistvima koja su organizovali Damir Hadžić i Lazar Vukićević.

Podsetimo, Hadžić je ubijen je na Krfu 23. jula zajedno sa Alanom Kožarom.

Prema obaveštajnim podacima, Hadžić je bio pripadnik razbojničke grupe “Pink Panteri”, i pljačkao je po Evropi.

U kriminalnim poslovima povezao se sa ekipom Alana Kožara, kao i sa “škaljarskim klanom”.

Srpska policija je za Hadžićem raspisala crvenu poternicu Interpola zbog sumnje da je 1. januara 2018. godine u centru Beograda ubio Davorina Baltića, visokopozicioniranog člana kavačkog klana.

Važio je za čoveka, koga je na vezi držao Igor Dedović,ubijen januara ove godine u Atini. Po Dedovićevom nalogu, kako se sumnja,organizovao je i “odradio” veći broj likvidacija.

Takođe, Lazar Vukićević koji je nestao u Beogradu prošlog meseca, odranije je poznat javnosti po sukobima ali i policiji jer je izvesno vreme proveo u zatvoru. Poslednji put lociran na Banovom brdu a zatim nestao bez traga.

Javnost u Srbiji upoznala je Lazara Vukićevića prošle godine, kada je na automobil njegovog oca koji on koristi, postavljena eksplozivna naprava. Do detonacije je došlo na Vračaru u trenutku kada u vozilu nije bilo nikoga, te srećom u eksploziji nije bilo povređenih. Pojedini izvori su kasnije tvrdili da je bomba aktivirana daljinski i da je motiv bila opomena mlađem Vukićeviću.

Porodica nestalog Vukićevića sumnja da je otet, a ne isključuje se mogućnost da je počinjen zločin.

Podsetimo, ubijani Bojan se danas oko 15.25 vraćao kući, a kada je ugledao napadača počeo je da beži ka stambenoj zgradi, ali ipak na kraju ga je napadač sustigao i upucao kod lifta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.