POGREBNO ODNELO TELO REPČIĆA, NALOŽENA OBDUKCIJA! Komšinica jedina videla ubicu, policija i dalje traga za njim
Mesto gde je telo pronađeno, Foto: Printskrin: Adria Media TV

strašno

POGREBNO ODNELO TELO REPČIĆA, NALOŽENA OBDUKCIJA! Komšinica jedina videla ubicu, policija i dalje traga za njim

Repčića je nepoznati napadač presreo jutros oko 10 časova i ispalio nekoliko hitaca ka njemu

Objavljeno:

Uviđaj je završen i telo ubijenog Vedrana Repčić preuzelo je vozilo JKP pogrebno i odvezlo na Sudsku medicinu gde će biti utvrđen tačan razlog ubistva.

S druge strane, policijske snage od jutros tragaju za pucačem koji je sa pet hitaca usmrtio sina bivšeg fudbalera Crvene Zvezde.

- Vraćala sam se iz prodavnice. Dečko je išao donjom ulicom... Odjednom sam čula jedan pucanj. Okrenula sam se se, mislila sam da je petarda petarda. Čula sam još dva pucnja i tada sam videla da dečko leži pored kombija a da se onaj što ga je upucao stavio, pištolj u crnu torbu i pobegao. Lice mu nisam videla.

Ovim rečima, jutrošnju pucnjavu u naselju Braće Jerković u kojoj je ubijen sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Vedran Repčić, opisala je komšinica.

Repčića je nepoznati napadač presreo jutros oko 10 časova i ispalio nekoliko hitaca ka njemu.

- Videli smo se, ja sam videla Repčića. Onda sam zvala svog supruga da zove policiju i stajala sam kao ukopana. Bila sam šokirana. Samo smo bili on, taj ubica i ja - priča komšinica.

Kako kaže, Repčića poznaje odranije i ovo nije prvi put da se našao u centru krvavog obračuna.

- Repčić je bio... Bolje da ne pričam. On je ubio trojicu, ne znam šta da vam kažem više. Ne poznajem ga... - dodala je komšinica.

Vedran Repčić je, podsetimo, već bio na meti napadača pre četiri godine, ali je preživeo atentat. U dosijeu ima nekoliko teških krivičnih dela.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.