KO JE VEDRAN REPČIĆ UBIJEN NA VOŽDOVCU? Pokušali da ga likvidiraju pre 5 godina, a u njegovom dosijeu stoje ubistva
Mesto zločina, Foto: Printskrin: Adria Media TV

jezivo

KO JE VEDRAN REPČIĆ UBIJEN NA VOŽDOVCU? Pokušali da ga likvidiraju pre 5 godina, a u njegovom dosijeu stoje ubistva

Ranjeni muškarac ostao je da leži okrvavljen na trotoaru a u njega je pucao muškarac u tamnoj sportskoj garderobi i sa manjim crnim rancem

Objavljeno: 11:49h

Sin bivšeg fudbalera Crvene zvezde Srebrenka Repčića, Vedran Repčić (36) ubijen je jutros ispred kuće kada ga jeubica pratio i u njega ispalio više hitaca u beogradskom naselju Braće Jerković.

Ranjeni muškarac ostao je da leži okrvavljen na trotoaru a u njega je pucao muškarac u tamnoj sportskoj garderobi i sa manjim crnim rancem. Kako tvrde očevici, ubica je pobegao ka pijaci, a komšije dodaju da su čule 5 hitaca - prvo 3 pa još 2.

foto: Printskrin: Adria Media TV

Repčić je preminuo na licu mesta, a policija je proglasila akciju "Vihor" i trenutno se traga za napadačem.

Ovo nije prvi napad na sina legenradnog fudbalera.

Naime, Repčić je 2015, godine teško ranjen u pucnjavi u beogradskom naselju Voždovac u ulici Dragice Končar, gde se sastao sa poznanicima.

Nakon kraće svađe, jedan od njih je izvukao pištolj i upucao ga, a napadači su pobegli ka Zaplanjskoj ulici.

Repčić je sa višestrukim prostrelnim i ustrelnim povredama grudnog koša i ekstremiteta i u stanju bez svesti prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, lekari su tada uspeli jedva da mu spase život.

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: Printskrin: Adria Media TV

Motivi napada na Vedrana Repčića verovatno leže u njegovoj kriminalnoj prošlosti. Sin Zvezdinog fudbalera već je gonjen za ubistva, razbojništva i iznude, a iza sebe ima čak i odsluženu zatvorsku kaznu.

Repčić je na deset godina zatvora osuđen u martu 2003. godine, zbog ubistva vlasnika radnje "Brka" Predraga Milosavljevića 3. avgusta 1998. Iako je na početku suđenja negirao krivicu, na izricanju presude je rekao da je "došao da bi odslužio kaznu kakvu je zaslužio".

Sud je tada u okviru presude za ubistvo izrekao Repčiću i kaznu za niz sličnih razbojništava, ali u kojima srećom nije došlo do tragičnog ishoda kao kod ubistva nesrećnog vlasnika radnje "Brka".

Međutim, ubistvo Milosavljevića nije jedino za koje je Repčić krivično gonjen. Sinu fudbalera Zvezde suđeno je i za ubistvo taksiste Branka Topalovića 1996. godine u beogradskom naselju Braće Jerković.

Sudsko veće ga je međutim oslobodilo ove optužnice usled nedostatka dokaza, iako je policija tvrdila da se radi o svirepom ubistvu. Po navodima tadašnje optužnice, Repčić je želeo da opljačka taksistu, ali je ovaj odbio da mu preda svoj dnevni pazar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.