RAZBIJENA NARKO GRUPA NA JUGU SRBIJE: Uhapšena devetorica osumnjičenih, ovo su svi detalji
Uhapšeno 9 osoba, Foto: Tanjug/AP

uspešna akcija

RAZBIJENA NARKO GRUPA NA JUGU SRBIJE: Uhapšena devetorica osumnjičenih, ovo su svi detalji

Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno zadržavanje do 48 časova

Objavljeno:

Uspešnom akcijom Višeg javnog tužilaštva u Nišu, Uprave kriminalističke policije MUP-a i policijskih uprava u Nišu, Prokuplju i Zaječaru, zaplenjeno je 3,5 kilograma marihuane a devet osoba je uhapšeno.

Kako je saopštilo Više javno tužilaštvo lišeni su slobode N.S., M.S., M.S., D.A., S.N., svi iz Niša i N.C. iz sela Krušce, zbog osnova sumnje da su kao grupa, u dužem vremenskom periodu distribuirali opojnu drogu marihuanu, čime su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Lisice na ruke stavljene su i M.M. iz sela Malošište zbog istog krivičnog dela, kao i D.A. iz Niša kome se na teret stavlja dodatno i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija s obzirom da su pretresom njegovog stana pronađena i 42 metka. Uhapšen je i M.K. iz Niša, koji se sumnjiči za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno zadržavanje do 48 časova, a nakon saslušanja, na predlog tužilaštva Viši sud je protiv osumnjičenih D.A., S.N., N.C. i D.A. odredio pritvor, dok će N.S., M.S. i M.S. biti salsušani u toku večeri.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.