U Guči je bilo veselo: Evo koliko vozača je zadržano na trežnjenju!
Foto: Damir Dervišagić

pilo se

U Guči je bilo veselo: Evo koliko vozača je zadržano na trežnjenju!

Pet saobraćajnih nezgoda u kojim je povređeno devet osoba dogodilo se tokom Sabora u Guči.
Objavljeno: 14:48h

Tokom 56. Sabora trubača u Guči dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda u kojim je povređeno devet osoba, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) čiji pripadnici su preduzeli pojačane mere u svim oblastima javne bezbednosti i za vreme Sabora otkrili 33 krivična dela, a otkriveno je 1.145 prekršaja u saobraćaju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za vreme Sabora, koji je trajao od 10. do 14. avgusta, evidentirano je 16 krađa, osam krivičnih dela držanje droga, po dva krivična dela teška krađa, uništenje i oštećenje tuđe stvari i neovlašćeno iskorišćavanje autorskog dela, po jedno krivično delo sitna krađa, utaja i prevara, nedozvoljen promet akciznih proizvoda i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi MUP.

foto: Damir Dervišagić

Policija je podnela dve prekršajne prijave protiv četiri osobe po Zakonu o javnom redu i miru.

Saobraćajna policija je svakodnevno obavljala pojačanu kontrolu na svim putevima oko Guče, prekontrolisala je 10.685 vozila i preduzela sve mere kako bi se izbegle gužve i zastoji i usmerila aktivnosti na otkrivanje najtežih prekršaja koji se pojavljuju kao uzroci saobraćajnih nezgoda, stoji u saopštenju.

Alo, pornićarka! Seve, sevaj! Srbske patriote nožem na Seve posle blama u Guči! (VIDEO)

Iz saobraćaja je isključeno 219 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a 27 je zadržano do istrežnjenja, jer su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola većim od 1,21 promila.

Prema navodima MUP, zabeleženo je i više od 600 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila na putu i 400 prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa.

Tokom 56. Sabora trubača u Guči prijavljen je boravak 746 stranih državljana, dodaje se u saopštenju.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.