MARKO JE SILOVAO DETE (5), A ONDA GA ODVEO KOD LEKARA: Mali se unervozio, pregled otkrio STRAŠNU ISTINU
Otac silovao sina u Sremskoj Mitrovici, Foto: Profimedia

JEZIVO

MARKO JE SILOVAO DETE (5), A ONDA GA ODVEO KOD LEKARA: Mali se unervozio, pregled otkrio STRAŠNU ISTINU

Lekar je rešio da ubedi oca da sačeka ispred ambulante, uz obećanje da će odvesti sina kući nekoliko minuta nakon toga

Objavljeno:

Marko K. (30) iz Sremske Mitrovice uhapšen je u subotu zbog obljube svog petogodišnjeg sina. Gnusno delo otkriveno je kada je Marko odveo dečaka lekaru nakon povreda koje mu je naneo.

Oca je nerviralo neprestano plakanje nesrećnog detenceta koje nije moglo da podnese bolove nakon zlostavljanja, pa je Marko odlučio da ga odvede lekaru u nadi da će dobiti neke lekove, ali da njegov incestoidni zločin neće biti otkriven. Međutim, doktoru je bilo sumnjivo ponašanje oca, koji se unervozio u ordinaciji i ometao zdravstvene radnike da obave detaljne preglede - kaže za medije izvor istrage.

Lekar je rešio da ubedi oca da sačeka ispred ambulante, uz obećanje da će odvesti sina kući nekoliko minuta nakon toga.

Kada je doktor ostao nasamo sa dečakom, primetio je da mališan ima tragove krvi u predelu anusa, a onda ga je pitao kako se otac ponaša prema njemu. Čim je progovorio, lekaru je pao mrak na oči. Rekao je da spava zajedno s ocem i da ga često dodiruje po intimnim delovima tela, kao i da žive sami - kažu izvori.

Nesrećno dete zbrinuo je Centar za socijalni rad, a monstruozni otac je odmah uhapšen u bolnici i nalazi se u pritvoru do 48 sati. Preti mu, prema postojećim zakonima, od pet do 12 godina robije. Policijski službenici konstatovali su da za ovu porodicu nije bilo nikakvih prijava za nasilje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.