Ko je bio ubijeni vođa Zabranjenih? Jedan od najžešćih na Jugu, prebio čoveka štanglom, žalio se na policijsku represiju... (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen

imao debeo dosije

Ko je bio ubijeni vođa Zabranjenih? Jedan od najžešćih na Jugu, prebio čoveka štanglom, žalio se na policijsku represiju... (FOTO) (VIDEO)

Preminuli Alen Kostić poznat je ovdašnjoj javnosti i policiji već čitavu deceniju
Objavljeno: 16:33h

Takođe pre tri godine Kostić je bio pod istragom za pokušaj ubistva zato što je metalnom štanglom prebio Jugoslava D. (44) i zbog toga je bio u zatvoru do sredine oktobra, kada je pušten da se brani sa slobode.

foto: Printscreen/Facebook

Pre svega toga, u septembru 2012. godine, preminuli vođa Zabranjenih se žalio na policijsku represiju, prijavivši policajce koji su upali na otvaranje njegovog kafića "Bjanko neri" u Stefana Supanca i rekao da su ga pretukli pred gostima, među kojima su bili njegovi otac i brat.

U deset sati se lokal napunio, bilo je između 60 i 70 ljudi. Sat i po vremena kasnije došli su, njih četrdesetak. Kada sam video policajce koji prilaze lokalu, ugasio sam muziku i izašao ispred i tada su krenule prozivke jednog od policajaca "Šta se k... čiš, pi.. o mala? Šta si sad ugasio muziku, šta je bilo?" Odgovorio sam mu sa "Šta hoćete", nakon čega je poleteo prvi udarac - ispričao je tada vođa „Zabranjenih" i dodao:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.