JA SAM MIROLJUBIV ČOVEK, NE ZNAM KO ME JE NAPAO! Nastavnik iz Bora zadržan u bolnici zbog OZBILJNOG KRVARENJA!
Dragan Miladinović, Foto: Printscreen/Facebook

ISTRAGA

JA SAM MIROLJUBIV ČOVEK, NE ZNAM KO ME JE NAPAO! Nastavnik iz Bora zadržan u bolnici zbog OZBILJNOG KRVARENJA!

Iz policije su rekli da se trenutno intenzivno radi na ovom slučaju

Objavljeno:

Dragan Miladinović (58), profesor fizičkog vaspitanja u ekonomsko-trgovačkoj školi u Boru, napadnut je juče rano ujutru na stepeništu ispred glavnog ulaza u školu. I dok borska policija intenzivno traga za napadačem koji je juče ujutru oko 7 časova i 15 minuta profesora fizičkog udario šipkom u levu nogu, prof. Miladinović hitno je smešten na Odeljenje ortopedije u Opštoj bolnici u Boru i nalazi se u stabilnom stanju.

- Pacijent je pregledan i vitalno je stabilan. Radi se o rani u srednjoj butini leve noge koja je obilno krvarila. Rana je zbrinuta, ušivena, hirurški obrađena, primljen je na Odeljenje ortopedske hirurgije Opšte bolnice u Boru, izdata je terapija u skladu sa protokolom, zasad je stabilan i očekujemo dalje da će biti dobrog stanja - kazao je dr Tomislav Ilić, ortopedski hirurg bolnice u Boru.

On je objasnio da je Miladinović zadržan na bolničkom lečenju zbog rane koja je dosta krvarila.

- Pratimo njegovo stanje, zasad su to lake telesne povrede, ali s obzirom na krvarenje mogu da se pogoršaju, zato je pod nadzorom lekara. Povreda je po izjavi pacijenta nastala tupim predmetom, udaren je u levu butinu, nakon čega se srušio - dodao je dr Ilić.

"Nisam video ko me je napao"

Profesor Miladinović je u izjavi za "Blic" kazao da ga je napadač napao s leđa i da nije video o kome se radi. Na snimku koji je zabeležen sigurnosnim kamerama se vidi da, dok se on penje uz stepenice, napadač mu prilazi s leđa i udara ga tupim predmetom u levu nogu, nakon čega beži. Vidi se i da je u jednom trenutku pao, ali je ubrzo ustao i pobegao, dok je Miladinović ležao na stepenicama.

- Krenuo sam na pretčas, kada mi je neko prišao s leđa i udario me. Nisam mogao da ga jurim, samo sam ustao i javio se tetkici u školi da ću domah da odem u Hitnu službu. Ja sam miroljubiv čovek i ne znam kome je to palo na pamet da me ovako napadne - kaže Miladinović, koji 34 godine radi u školi kao profesor fizičkog vaspitanja.

Učenici šokirani

I učenici su juče bili u šoku zbog napada. O Miladinoviću imaju samo reči hvale, naglašavajući da je dobar čovek i pedagog.

- Baš smo se šokirali kada smo čuli šta se dogodilo. Profesor Dragan je mnogo dobar. Stvarno ne znamo šta je u pitanju i zašto bi se neko usudio da udari profesora Miladinovića - pričaju učenici.

Sanja Apostolov, direktorka Tehničke škole, istakla je da je Miladinović, nakon što je napadnut, odmah otišao u Službu hitne medicinske pomoći.

- Kolega Miladinović je na stepeništu ispred glavnog ulaza Tehničke škole napalo N. N. lice. Policija je izvršila uviđaj i dalja postupanja slede od PU Bor. O svim ostalim podacima događaja nemamo nikakve dodatne informacije - kazala je direktorka ove škole Sanja Apostolov.

Traga se za nasilnikom

Iz policije su rekli da se trenutno intenzivno radi na ovom slučaju.

- Policija radi na rasvetljavanju ovog događaja, traga za počiniocem, a o događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo - rekla je portparolka Policijske uprave Dragana Petrović za Tanjug.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.