ISPLIVAO SNIMAK NAPADA U BORU: Profesoru fizičkog (58) prišao s leđa na stepeništu škole PA ODJURIO (VIDEO)
Profesoru fizičkog (58) prišao s leđa, Foto: Istmedia Youtube Printscreen

NEČUVENO

ISPLIVAO SNIMAK NAPADA U BORU: Profesoru fizičkog (58) prišao s leđa na stepeništu škole PA ODJURIO (VIDEO)

Uskoro će se oglasiti i direktorka Tehničke škole, a đaci kažu da sa napadnutim profesorom nikad nije bilo nikakvih problema ni incidenata

Objavljeno:

U krugu Srednje tehničke škole u Boru jutros je zasad neidentifikovani napadač udario predmetom pedesetosmogodišnjeg profesora fizičkog vaspitanja Dragana M. koji se za pomoć obratio Hitnoj pomoći, potvrđeno je u tamošnjoj policijskoj upravi.

"Policija radi na rasvetljavanju ovog događaja, traga za počiniocem, a o događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo", rekla je portparolka policijske uprave Dragana Petrović za Tanjug.

Kako Kurir saznaje, nastava se odvija normalno ali đaci masovno pričaju o jutrošnjem događaju. Neki od njih kažu da su čuli da napadač najverovatnije nije đaku nego starija osobi koja je, kako neki tvrde, imala i fantomku. Napadnuti profesor jutros je došao ranije u školu jer je imao zakazan pretčas. Tada je i napadnut posle čega je sam otišao u dom zdravlja i potražio pomoć. Nije životno ugrožen. Uviđaj i policijska istraga su u toku.

Uskoro će se oglasiti i direktorka Tehničke škole, a đaci kažu da sa napadnutim profesorom nikad nije bilo nikakvih problema ni incidenata pa nikom nije jasno koji je motiv ovog napada.

Prethodno je jutros, prema prvoj verziji, javljeno da je reč o profesoru fizičkog Draganu M. (58) koji je navodno napadnut i povređen na stepeništu Srednje ekonomsko-trgovinske škole u Boru. Međutim, reč je o profesoru Tehničke škole koja se nalazi u istom dvorištu.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, on je navodno nožem isečen po šaci i jedanput uboden u butinu. Reč je o nepoznatom napadaču za kojim se traga a zasad je nepoznat i motiv napada. On je navodno sam otišao u dom zdravlja gde mu je pružena pomoć i sanirane povrede.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.