ŠARAC JE CINKAROŠ, U ZABELI JE VOZIO MARICU, LJUDE JE NAMEŠTAO ZA TELEFONE: Ovo je Aleksandru nartalo metu na čelu?
Iako je prvostepenom presudom osuđen na višegodišnju robiju, ipak je na ponovljenom procesu oslobođen 2019. Potom je nestao. , Foto: Nemanja Nikolić

Užas

ŠARAC JE CINKAROŠ, U ZABELI JE VOZIO MARICU, LJUDE JE NAMEŠTAO ZA TELEFONE: Ovo je Aleksandru nartalo metu na čelu?

Iako je prvostepenom presudom osuđen na višegodišnju robiju, ipak je na ponovljenom procesu oslobođen 2019. Potom je nestao.

Objavljeno:

Mesec dana pre pucnjave u garaži TC "Ušće" u kojoj je teško ranjen Aleksandar Šarac na Instagramu na nalogu "Duh grobarstva" , koji se predstavljaju kao navijači Partizana, objavljena je nedvosmislena pretnja, ali i objašnjenje, zašto je Aleksandar Šarac na meti. Objava koja je potom uklonjena nimali nije bila suptilna i prenosimo je u celini:

POGREŠNO IME

Imate zaštićene i nežaštićene svedoke-saradnike. Danas vam predstavljamo jednog običnog cinkaroša tj. nezaštićenog - ALEKSANDAR ŠARAC! Počeo je sa cinkarenjem davne 2011, kada je na 200 grama jedne supstance nađen njegov DNK, ali, naravno neko drugi je odgovarao za to. U Zabeli je vozio maricu, ulazio kancelariju bez majice, u papučama i bio glavni saradnik nadzornika Ivkovića i zapovednika Nenadovića. Svi koji su bili u Zabeli vrlo dobro znaju ko može da vozi maricu!!! Nastavio je sa cinkarenjem u CZ, gde je nameštao ljude za telefone, itd. Tužan je cinkaroški život ovog nesrećnika, kao i njegovih saradnika npr. Luke Radulovića, Miloša Krasića, Miloša Kneževića. Pozabavićemo se više ovim pevačem u narednom periodu.

Autor ove objave uz ime Aleksandar Šarca, pominje još trojicu ljudi koje naziva njeogvim saradnicima i preti da će i oni doživeti njihovu sudbinu. Jedan od njih je ubijen, drugi je bio osumnjičen za ubistvo i otišao je iz Srbije posle oslobađajuće presude, dok je treći preživeo zasedu, u kojoj je izrešetan. Onaj ko je pisao ovaj post napravio je omašku, najverovatnije lapsus, jer je napisao Miloš Krasić, koji je fudbaler, a verovatno je mislio na Milana Krasića, jednog od nekadašnjig vođa navijačke grupe "Alkatraz".

Metak u vođu "ZABRANJENIH"

Milan Krasić, kog aje autor objave greškom pomešao sa fudbalerom Milošem Krasićem, bio je jedan od vođa "Alkatraza". On je bio optužen za ubistvo vođe Zabranjenih Ivana Perovića na Novom Beogradu 2011. Iako je prvostepenom presudom osuđen na višegodišnju robiju, ipak je na ponovljenom procesu oslobođen 2019. Potom je nestao.

Rafali iz Zasede

Miloš Knežević je još jedan istaknuti navijač Partizana. On je postao poznat široj javnosti kada je preživeo pokušaj atentata sredinom 2018. godine. Nepoznati napadači sačekali su ga u Gočkoj ulici na Petlovom Brdu i tada je Knežević ranjen, ali je preživeo. On je kasnije demantovao da je u sukobu sa jednom kriminalnom grupom i izjavio d ane zna motive napada.

Likvidacija Dilera

Luka Radulović postao je poznat kada je bentlijem presekao kolonu u kojoj je bio Predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Radulović je bio osuđivan zbog trgovine sa narkoticima, a ubijen je u jednom lokalu u Savamali u aprilu 2018, kada je u njega, pred brojnim gostima pucao Marko Đorđević. Inače, Radulović je samo mesec dana pre ubistva sklopio nagodbu sa tužilaštvom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.