POGLEDAJTE SNIMAK PLJAČKE PO KOJOJ JE ŠARAC POSTAO POZNAT JAVNOSTI: Ovako je član Pantera pljačkao lokale
Foto: Printscreen/Youtube

nije anonimus

POGLEDAJTE SNIMAK PLJAČKE PO KOJOJ JE ŠARAC POSTAO POZNAT JAVNOSTI: Ovako je član Pantera pljačkao lokale

Upucani Aleksandar Šarac je dobro poznat ne samo srpskoj policiji i pravosuđu, već i italijanskom

Objavljeno:

Aleksandar Šarac (35) član najveće pljačkaške bande "Pink panter” upucan je na parkingu tržnog centra "Ušće" na Novom Beogradu.

Šarac je u pažnju svetske javnosti dospeo kada je uhapšen u Italiji zbog pljačke jedne luksuzne juvelirnice u Milanu. On je zajedno sa tada 30-godišnjim Urošem Ivkovićem u septembru 2016. godine ušao u juvelirnicu, gde je tražio od prodavačice damu pokaže dragulje.

Kada je krenula da ih vrati u sef, Šarac ju je sustigao, oborio je i vezao joj ruke, nakon čega mu se priključio Ivković, a po završetku su obojica izašla na prednja vrata.

Oni su uhapšeni nakon što je prodavačica policiji rekla da je, s obzirom na hrvatsko poreklo, razumela reč "Čekaj" na osnovu koje je italijanska policija znatno suzila potragu, pa su početkom 2017. uhapšeni.

Na snimku pljačke jasno se vidi kako je Aleksandar prvo ušao kao kupac u zlataru, bez naznaka da bi moglo da dođe do pljačke. Prodavačica odlazi do prostorije u kojoj je odložen nakit, ali za njom mahnito kreće i Aleksandar, hvata je za vrat i ruši na pod.

Potom joj vezuje usta, a onda ulazi i drugi muškarac koji je čuvao stražu. Stavljaju rukavice i u torbe pakuju ogromne količine nakita. Aleksandar je zajedno sa Urošem Ivkovićem, uhapšen zbog te pljačke, jer su oteli nakit vredan više stotina hiljada evra, pisali su tada italijanski mediji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.